NRK Meny

Vestmar bokseklubb på pallen

Vestmar bokseklubb i Kragerø tok i helgen storeslem i ungdoms-NM og junior-NM på Jessheim. Klubben endte med tre gull, en sølv og en bronse. Vestmar bokseklubb stakk dermed av med prisene Beste klubb for ungdom, Beste klubb for junior og Forbundspokalen for beste junior herrer til Tord Espolin Johnson. Sju utøvere deltok fra Vestmar, og de vant ni av sine 13 kamper.

 • Ny trafo til 100 millioner

  De planlagte bedriftene og utvidelsene i industrifeltet på Svadde i Tinn vil kreve så mye energi at en ny trafostasjon til 100 millioner må bygges innen 4-5 år, melder Rjukan Arbeiderblad.

 • Vær forsiktig i trafikken

  Politiet oppfordrer alle til å være forsiktige ute i trafikken.

  Laster Twitter-innhold
 • Sykehuset må kutte med 68 mill.

  Sykehuset Telemark må kutte drifta med 68 millioner kroner neste år. Sykehusdirektør Tom Helge Rønning sier til TA at det blir tøffe tak, og at også klinikksjefene sier det blir krevende. I år har sykehuset kutta 80 millioner kroner.

 • Færre gir til Frelsesarmeen

  Frelsesarmeen har i år økt pågang av barnefamilier som ber om hjelp til jul. Samtidig har folk så langt puttet mindre peger i julegryta. – Vi fått inn 55 000 mindre enn på samme tid i fjor, sier Kaptein Laila Granseth til Varden.