NRK Meny

Vestmar bokseklubb på pallen

Vestmar bokseklubb i Kragerø tok i helgen storeslem i ungdoms-NM og junior-NM på Jessheim. Klubben endte med tre gull, en sølv og en bronse. Vestmar bokseklubb stakk dermed av med prisene Beste klubb for ungdom, Beste klubb for junior og Forbundspokalen for beste junior herrer til Tord Espolin Johnson. Sju utøvere deltok fra Vestmar, og de vant ni av sine 13 kamper.

 • Én til sykehus etter ulykke

  En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet.

  Laster Twitter-innhold
 • Stopp i Nome utan førarkort

  Ein mann i slutten av 20-åra er stoppa av politiet på Fensvegen i Nome. Det er mistanke om køyring i påverka tilstand, og utan ikkje førarkort. Det er tatt blodprøve.

 • Vogntog slit med å kome opp

  Politiet melder at eit utanlandsk vogntog slit med å kome opp bakkane på riksveg 41 mellom Kviteseid og Vrådal. Kort tid etterpå melder politiet at bilen kom seg opp bakkane.

 • Notodden slo Bærum

  Notodden fotballklubb fekk besøk av Bærum i årets tredje treningskamp. Det enda med 4–1 siger til Notodden. Felipe Ferreira, Martin Brekke og André Bakke skåra måla for NFK.