NRK Meny

Trafikkaos i Brevik sentrum

Det meldes om store køer i og mot Brevik sentrum. Brevikstunnelen på RV 354 har vært stengt siden 20. juni og skal etter planen være stengt frem til 1. september. Det er også store forsinkelser på E18 fra Moheim i sørgående retning, og Brevik er normalt omkjøringsrute sørover mot Bamble. – Jeg kan aldri huske å ha sett det slik før, sier Tania Ripoll, som er på vei til hytta.

Kø i Brevik
Foto: Tania Ripoll
 • Tagging på Skjelsvik

  Politiet melder at to unge menn vart observerte da dei tagga på eit busskur på Skjelsvik. Ei patrulje frå UP fekk raskt kontroll.

 • Ingen ble godkjent

  Fastlegekontorene i Telemark gjør det dårlig på Forbrukerrådets test av tilgjengelighet, service og imøtekommenhet. Det er ingen av fastlegekontorene i fylket vårt som får de nødvendige 67 poengene man må ha for å bli godkjent.

 • Sot-flak i Frierfjorden

  Politiet og brannvesenet har i dag tatt prøver av et det man først trodde var et oljeflak i Frierfjorden. Flaket er sotaktig og strekker seg nå fra Rafnes og opp til Herre renseanlegg i Bamble, men bør ifølge politiet ha små miljøkonsekvenser.

  Forurensing Frierfjorden
  Foto: Robert Hansen / NRK
 • Eksplosiv vekst av stillehavsøsters

  I sommer har Jan Erik Tangen, kartlagt utbredelsen av stillehavsøsters i Telemarksskjærgården. På et sted ble det funnet så mye 600 stillehavsøsters på en kvadratmeter. Tangen sier til TA at veksten av slik østers de siste årene har vært eksplosiv.