NRK Meny

Toppjobben er besatt

Jorunn Karlberg Tveiten fra Tuddal har fått jobben som sjef for Gaustatoppen turisthytte. Ifølge en pressemelding fra turistforeninga er 53-åringen sprek som en gyngehest, og har meldt seg på Viking Challenge – løpet som går fra Rjukan sentrum og opp til toppen av Gaustatoppen. Det var 34 som søkte og ønsket seg toppjobben på Gaustatoppen turisthytte.

Gaustatoppen Turisthytte 17. mai
Foto: Telemark Turistforening
 • Gode resultater


  Fra nyttår og frem til vinterferien i uke åtte, hadde Telesenteret i Seljord en økning i omsetningen på 24,9 prosent. Senterleder Dag Christiansen er svært fornøyd med resultatet, skriver Vest Telemark Blad.

 • Økning for markahytter

  DNT opplever en markant økning og interesse for å leie hyttene som ligger bynært til i skogen, ikke langt fra vei og annen kommunikasjon. Simon Torgersen i DNT, sier interessen er stor over hele Østlandet der hyttene finnes.

 • Får kritikk

  Barneombudet kommer med krass kritikk mot Tinn kommune og har sendt en bekymringsmelding på kommunen til utdanningsdirektoratet, det skriver TA. Saken gjelder en elev som ikke har fått den spesialundervisningen hun hadde krav på.

 • Går for bru i Skjelvikdalen

  Nye Veier leverte i går forslag til reguleringsplan for strekningen E18 Langangen-Rugtvedt. I planen kommer det blant annet frem at Nye Veier går inn for bru over Skjelsvikdalen. På tross av store protester fra de lokale velforeningene.