NRK Meny
Normal

Skadd i ulykke i Bø

To personer ble skadd etter en trafikkulykke like nord for Bø i ettermiddag. En kvinne måtte klippes ut av en av bilene.

Trafikkulykke i Bø
Foto: Ragnar Lurås / NRK

Det var et ektepar som satt i bilen som ble påkjørt bakfra av en kvinne i 20-åra.

Kvinnen som satt i bilen som ble påkjørt ble lettere skadd, med smerter i nakken.

Dørstolpen i bilen som kjørte på de to måtte klippes bort for at sjåføren skulle hjelpes ut. Kvinnen ble kjørt til sykehus med ambulanse, men politiet opplyser at hun trolig ikke er alvorlig skadd.

 • Strømbrudd i Porsgrunn

  506 husstander var ifølge Varden uten strøm kl. 18.00 mandag kveld. – Vi har folk ute for å lete etter feil nå, sa kommunikasjonssjef i Skagerak Energi Thor Bjørn Omnes til avisa. 18.25 hadde de fleste fått strømmen tilbake. 37 kunder er fortsatt berørt.

 • Smerter i armen etter kollisjon

  Alle skal være ute av bilene etter en kollisjon i Skien. Tre biler er involvert. Politiet opplyser til NRK at en person klaget på smerter i armen etter ulykken. Skadeomfanget er ukjent. Politiet opplyser at to av bilene ikke er kjørbare.

  ulykke i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Nytt kraftverk i Tokke

  Norges vassdrags- og energidirektorat har gitt tillatelse til Skafså Kraftverk ANS til å bygge Hylebu kraftverk i Tokke kommune. Hylebu kraftverk vil produsere tilsvarende strømbruk til 210 hus.