NRK Meny

To av 11 kvinnelige toppledere

Fusjoneringen av Høgskolen i Sørøst Norge har ført til at kun to av elleve toppledere er kvinner, skriver Tønsbergs Blad. Det syntes rektor ved HSN, Petter Aasen er uheldig. Årsaken skal være strenge føringer for søkere, samt at HSN ønsket en balanse mellom lederne fra Høgskolen i Telemark og Høgskolen i Buskerud og Vestfold,

Petter Aasen
Foto: Høgskolen i Sør-Øst Norge
 • To til sykehus med luftambulanse

  En person er fraktet med luftambulanse til Haukeland og en til sykehuset i Skien etter at en personbil og en lastebil kolliderte litt før 19.30 fredag kveld. Skadeomfanget er fortsatt ukjent. E 134 er åpen for trafikk.

 • En person fastklemt etter kollisjon

  En person sitter fastklemt etter at en personbil og en lastebil kolliderte på E134 ved Vinjesvingen fredag kveld. To luftambulanser er på stedet. Totalt personer er skadd etter ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

 • Kollisjon mellom bil og lastebil

  En lastebil og en personbil har kollidert på Vinjevegen i Vinje. Skadeomfanget er foreløbig ukjent. Nødetatene er på vei til stedet. Ifølge Vegvesenet er E134 stengt ved Vinjesvingen, mellom Haukeli og Seljord.

 • Flere innbrudd på Bratsberg

  Politiet har mottatt meldinger om flere innbrudd i hus på Bratsberg i ettermiddag. Det er blant annet stjålet gjenstander i sølv. Politiet etterlyser tips i saken.