Stordalen gifter seg i luksus

Når Petter Stordalen gifter seg med Gunhild Melhus til sommeren, blir det ett av verdens dyreste bryllup. Sjekk den utrolige prislappen.

Petter Stordalen og Gunhild Melhus på James Bond-premiere

Det blir ikke spart på noe når Petter Stordalen og Gunhild Melhus gifter seg i juni.

Foto: Falch, Knut / SCANPIX

Se og Hør skriver i dag at Petter Stordalen fra Porsgrunn ikke sparer på kronene når han sier ja til sin Gunhild Melhus i juni. Ifølge bladet skal paret gifte seg i Marokko, og selve bryllupsfesten vil vare i tre dager til ende.

LES : Petter Stordalen blar opp

Spekket med kjendiser

Tone Damli Aaberge

Tone Damli Aaberge er trolig en av artistene som vil opptre under bryllupsfesten.

Foto: Marianne Lande Hallingskog / NRK

Bryllupet vil finne sted på et av verdens flotteste hoteller i Marrakech, og over 250 gjester og innleide artister vil være tilstede under festen.

Moroa vil ifølge Se og Hør koste rundt 20 millioner kroner.

Artister som Tone Damli Aaberge, Sissel Kyrkjebø, Madcon og Ravi vil trolig være på artistlisten under bryllupet.

Petter Stordalen havner i celebert selskap når det gjelder dyre brylluper. Da Liza Minelli og David Gest giftet seg, var prislappen også på 20 millioner kroner. Som nummer to på listen over tidenes dyreste bryllup kommer Paul McCartney og Heather Mills. Deres bryllup kostet "bare" 17,5 millioner kroner.

Storslåtte bryllup

Petter Stordalen og Gunhild Melhus vil med det storslåtte bryllupet kunne sammenligne seg med kjendiser som Tom Cruise og Katie Holmes.Da de giftet seg fant bryllupet sted på et slott i nærheten av Italias hovedstad Roma i november i 2006.

LES: Cruise og Holmes er gift

Heller ikke der ble det spart på champagnen. Cruises scientologivenn John Travolta ankom Roma i eget fly, og kjente skuespillere som Russell Crowe, Will Smith, Brooke Shields, Jim Carrey og Jennifer Lopez var selvskrevne gjester.