NRK Meny

Stor interesse for snøskuterkjøring

Etter at kommunestyret i Vinje gjorde vedtak og åpnet for rekreasjonskjøring med snøskuter 10. mars i år, er det 231 som har søkt og fått løyve. Interessen er størst på Rauland der 160 har kjøpt løyve. Bare rundt femten prosent av dem som har kjøpt rekreasjonsløyver kommer utenfra, resten er kommunens egne innbyggere. Vierli Turistsenter er den eneste reiselivsbedriften som så langt har kjøpt løyve til å drive med rekreasjonsturer.

Snøscooter
Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix
 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.