NRK Meny

Stor interesse for snøskuterkjøring

Etter at kommunestyret i Vinje gjorde vedtak og åpnet for rekreasjonskjøring med snøskuter 10. mars i år, er det 231 som har søkt og fått løyve. Interessen er størst på Rauland der 160 har kjøpt løyve. Bare rundt femten prosent av dem som har kjøpt rekreasjonsløyver kommer utenfra, resten er kommunens egne innbyggere. Vierli Turistsenter er den eneste reiselivsbedriften som så langt har kjøpt løyve til å drive med rekreasjonsturer.

Snøscooter
Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix
 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55
 • Lekeringing svekket beredskapen

  Tre barn i 10-årsalderen lekeringte i kveld så mange ganger etter ambulanse, at operatørene ble forstyrret og beredskapen ble svekket. Politiet har nå snakket med barna og deres foreldre, og ringingen har stoppet. Ifølge politiet er dette et tilbakevendende problem, og politiet minner foreldre om at også mobiler uten simkort kan ringe til nødetatene.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50
 • Kollisjon mellom buss og personbil

  En person er kjørt til legevakta for sjekk, etter en trafikkulykke mellom buss og personbil i Skjelsvik-krysset i Porsgrunn i ettermiddag. Politiet mistenker at føreren av personbilen ikke har overholdt vikeplikten i forhold til bussen.