NRK Meny
Normal

Steffen Hagen blir i Odd

Kapteinen i skiensklubben signerer trolig ny kontrakt fredag.

Steffen Hagen

BLIR I ODD: Fredag skriver Odd-kaptein Steffen Hagen under ny kontrakt for skiensklubben. Det er det mange supportere og fans av skiensklubben som jubler for.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Det har lenge vært spekulert i om 29-åringen ville bli i klubben eller fortsette fotballkarrieren i en annen klubb. I løpet av sommeren har Hagen snakket med flere andre klubber, men nå blir han antagelig i Odd, skriver TA.

Hagens kontrakt går ut etter sesongen, og svært mange av supporterne har hatt et inderlig ønske om at 29-åringen skulle bli i klubben.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Flere klubber har vist interesse for kapteinen. Start ga sørlendingen et tilbud, og det samme gjorde en gresk toppklubb som spilte Europaliga-kvalik i sommer og høst.

Etter det TA erfarer kommer Steffen Hagen til å undertegne ny kontrakt for skiensklubben fredag. Det er ikke kjent hvor lang kontrakten er.

Les også:

 • 4 av 10 bruker refleks

  Tellinger utført av Trygg Trafikk viser at kun 4 av 10 bruker refleks. 50 prosent av bilførerne i Østlandsfylkene utenom Oslo og Akershus, sier de har opplevd å nesten kjøre på en fotgjenger man ikke kunne se i mørket.

 • Hardt gjeldsbelastet kommune

  Notodden kommune er den nest hardeste gjeldsbelasta kommunen i Telemark. Dagens gjeld på snaue 1,3 milliarder kroner vil øke til 1,5 milliarder i 2021 til tross for at kommunen vil betale millioner i til nedbetaling de neste fire årene, melder Telen.

 • Husker ikke overfallet

  Den 28 år gamle mannen som er tiltalt for å ha gått løs på en 31-åring i Brevik husker ikke at han gjorde det. 28-åringen møtte i Nedre Telemark tingrett, han tilsto alt han var tiltalt for, men sa selv at han ikke husker å ha gjort det, melder TA.

 • Aksjonerer for ny asfalt

  Vedlikeholdet på Fv 364 er så elendig at det går ut over trafikksikkerheten. Det mener folk fra Hovin i Tinn. Nå aksjonerer de for asfalt. På kort tid har en underskriftskampanje samlet 200 underskrifter, melder Rjukan Arbeiderblad.