NRK Meny

Skal forske på Bygdepakke Bø

Bygdepakke Bø får 300 000 kroner av Oslofjordfondet til å forske på hvordan bygdepakka utformes og gjennomføres. Forskningsprosjektet ledes av Transportøkonomisk Institutt, som har som mål å bruke forskningen fra Bø til å gjennomføre bygdepakker andre steder i landet. Bygdepakke Bø skal sørge for færre biler, og bedre tilrettelegging for gående og syklende i Bø-bygda og er den første av sitt slag i landet.

 • Boligbrann i Vinje slukket

  Boligbrannen i Øyfjellvegen i Vinje er slukket. Fire personer er registrert bosatt på adressen, og noen av har fått i seg røyk. Disse tilses av helse, opplyser politiet klokken 02.46.

  Laster Twitter-innhold
 • Rykker ut til boligbrann i Vinje

  Nødetatene har rykket ut til melding om boligbrann i Øyfjellvegen i Vinje. Det melder politiet i Telemark klokken 02.16 natt til søndag.

  Laster Twitter-innhold
 • Trafikkuhell på Gavlesjåvegen

  Én bil med tre personer har kjørt utenfor en skrent og havnet 20 meter fra veien, opplyser politiet på Twitter. Det er ingen personskade og personene er ute av bilen. Nødetater er på stedet.

 • Ulykke på E18

  To biler kolliderte på E18 ved Skjelsvik i Porsgrunn. Føreren av den ene bilen overholdt ikke vikeplikten. Personene involvert er tatt hånd om av ambulansepersonell.