NRK Meny

Skadeskutt ulv i Nissedal

 • Brukte snøscooter under jakt

  I forbindelse med ulvejakta i Nissedal har en jeger brukt snøscooter som hjelpemiddel, melder politiet. Det er ikke lov å jakte fra motoriserte kjøretøy, og mannen vil ifølge politiet bli anmeldt for dette.

 • Skadeskutt ulv

  En ulv ble i dag skadeskutt under lisensjakt i Nissedal. Ifølge politiet er det funnet blod og hårrester på skuddstedet. Jaktlaget har en viss oversikt over hvor ulven er, og vil fortsette jakten når det lysner i morgen.

 • Helikopter rykket unødig ut

  Et helikopter fra Sola rykket ut til Kvinesdal i forbindelse med aktivering av SOS-funksjon på en smartklokke, men det viste seg å være falsk alarm. Hovedredningssentralen ber personer med slike nødsendere om å sette seg inn i hvordan de virker.

 • – Nedslående kontrollresultat

  To personer mistet førerkortet og 24 personer fikk bøter i en trafikkontroll i Gransherad søndag. Barn med rattkjelker gikk langs veien mens kontrollen pågikk.

  – Resultatet av dagens kontroll var nedslående. Det som er helt sikkert er at UP vil besøke Gransherad igjen, skriver politiet på Twitter.

 • Notoddens kamp avlyst

  Notoddens treningskamp mot Åsane er avlyst grunnet sykdom i troppen og overvann på banen. Hele ni spillere er blitt syke. Kampen skulle egentlig startet klokken 16 i ettermiddag,

 • To mistet førerkortet

  To bilførere mistet førerkortet og 25 fikk bot i en laserkontroll Utrykningspolitiet gjennomførte i Mæl i Tinn søndag. Høyeste hastighet ble målt til 105 kilometer i timen i 60-sonen.