NRK Meny
Normal

Skadd etter trafikkulykke i Porsgrunn

To personer skadd etter trafikkulykke i Hovenggata i Porsgrunn.

Laster kart, vennligst vent...

Tre biler var involvert i ulykken.

En eldre kvinne klagde over smerter i brystet, og føreren av en av de andre bilene er kjørt til legevakt, ellers så ser dette ut til å ha gått ganske bra med tanke på skader, sier operasjonseder i politiet i Telemark, Ole Kamben.

Laster Twitter-innhold

Ulykken skjedde da en bil kjørte inn i en annen bil bakfra, som igjen traff en tredje bil. Et gjerde i en hage fikk mindre skader. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 12.15.

 • Vinje-senteret får pengar

  Nynorsk kultursentrum gler seg over pengar til innhald i Vinje-senteret for dikting og journalistikk. – Det er eit nytt stort steg for oss, seier Ottar Grepstad i Nynorsk kultursentrum etter at Stortinget no løyver 1,6 millionar til Vinje-senteret.

 • Erkjenner straffskuld for likskjending

  Dottera til Kari Grønnestad, som blei drepen i 2015, erkjenner straffskuld for likskjending. Kvinna har tidlegare vore siktet for drapet på mora. I august i år blei dottera og sambuaren tiltalt for likskjending, skriv TA.

  Søk etter død kvinne i Skienselva
  Foto: Stine Hansen Bakkebø / NRK
 • Fylkesveg 38 er open igjen

  Fylkesveg 38 er opna i Liosvingen mellom Åmot og Dalen der det var stengt på grunn av berging av vogntog.

 • Vogntog veltet på Notodden

  En trailer har veltet på Europavei 134 ved Bamlesletta på Notodden i Telemark. Vogntoget har kjørt i grøfta og tippet på siden, melder politiet i Telemark. Det er redusert fremkommelighet på strekningen Seljord - Notodden på grunn av berging.