NRK Meny
Normal

Gunhild Stordalen skryter av bøndene på Dyrsku´n

«Sunn, trygg, og nok mat, berekraftig produsert og sosialt fordelt» er tema for foredraget til Gunhild Stordalen på Dyrsku´n på fredag.

Gunhild Stordalen sitt foredrag på Dyrsku´n 2016

Gunhild Stordalen, grunnleggjar av EAT, snakka om sunt bondevett. Og at det ikkje gjekk an å snakke om mat utan å snakke med bøndene.

Her kan du sjå heile innlegget til Gunhild Stordalen.

Kronprinsparet på Dyrsku´n
 • Klart for ny runde i cupen

  Trekninga til andre runde i NM i fotball for herrar er klar. Skarphedin møter Husøy og Foynland, mens Hei skal spele mot Halsen. Begge telemarkslaga skal spele på bortebane denne runden.

 • Seld for 2,7 millionar kroner

  Telemarks dyraste hyttetomt er no seld. Det melder Varden. Hyttetomta har vore til sals sidan 2016, og ligg inne i Silkedalen på Vierli. Prisen vart til slutt 2,7 millionar kroner.

 • Nittisju av hundre brukar belte

  Nittisju av hundre busspassasjerar i Telemark brukar belte. Det syner ei undersøking Statens vegvesen har gjort denne veka. I ei tilsvarande undersøking for to år sidan var det meir enn dobbelt så mange som ikkje brukte belte.

  Busser i Telemark
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Ap-topp vert etterforska

  Politiet startar etterforskinga av Magnus Straume etter påske. Ap-politikaren i Drangedal er meld for å ha stole pengar frå ein person han var støttekontakt for. Straume seier at han er uskuldig, og at han ser fram til at etterforskinga vil reinvaske han.

  Magnus Straume
  Foto: Jannicke Møller Andersen / NRK