NRK Meny
Normal

Odd vil diskutere søknaden på nytt

Direktør Einar Håndlykken er overrasket over all kritikken den siste uken,
men sier han har forståelse for at folk har et alkoholpolitisk engasjement, og vil ta reaksjonene opp til diskusjon på neste styremøte i klubben.

Einar Håndlykken

Odd-direktør Einar Håndlykken er overrasket over kritikken, som har kommet i etterkant av søknaden om ølservering på stadion.

Foto: Sjur Ø. Knudsen / NRK

Det har stormet rundt Odd etter at de søkte om skjenkebevilling på Skagerak Arena.

– Kritikken kom litt overraskende, dette er et skjenkested som kommer til å være åpent fem-seks timer i måneden, og som er helt fjernet fra gateplan. Så det er vel Telemarks minst eksponerte skjenkested. Vi skjønner kanskje ikke helt at det er dette her som skaper de store bølgene når vi ser hvor mye alkoholservering som foregår rundt omkring.

– Ikke på tribunen

Håndlykken tok i dag med pressen på en omvisning på Skagerak Arena. Det er i fjerde etasje i en lang grå gang det etter planen skal serveres alkohol.

– Men det vil ikke bli anledning til å ta med alkohol ut på tribunen.

Håndlykken poengterer at det er en utvidet skjenkebevilling det er søkt om.

– Det er allerede servering på vip-området, og på Tommys pub, og supporterpuben på andre siden av stadion. Så det er øl i området, vårt ønske er og tilby dette uten at du må betale mye penger, som man må på VIP.

Odd vil selge Øl

Det er i denne gangen Odd ønsker å selge øl til sine supportere.

Diskutere det på nytt

I etterkant av kritikken vil nå Odd nå diskutere søknaden på nytt.

– Et utfall er å trekke søknaden eller endre konseptet, men vi har hele tiden holdt oss innen for de alkoholpolitiske rammene, det er jo derfor vi er litt overrasket over kritikken, sier Håndlykken.

 • Klissvåt helg i vente

  Det ligger an til en klissvåt helg på Østlandet, skriver Meteorologisk institutt på Twitter. Det vil komme to lavtrykk over Telemark, som vil gi mellom 70 og 150 millimeter regn de våteste stedene.

  Laster Twitter-innhold
 • Øl-tyv pågrepet i Notodden

  En øl-tyv i en butikk i Notodden sentrum er pågrepet og kjørt i arresten. Vedkommende hadde oppført seg skremmende mot andre personer, ifølge politiet.

 • Innovasjonspris til Fyresdal

  Innovasjonsprisen for universell utforming 2017 i kategorien landskapsarkitektur er tildelt Hamaren Aktivitetspark i Fyresdal. Juryen roser kommunen for å ta på alvor viktigheten av å tilby aktiviteter til alle, uavhengig av helse og fysisk form.

  Rullestolstien er et tilbud til alle
  Foto: Bo Lilledal Andersen / Nrk
 • Fire til sykehuset etter ulykke

  Fire kvinner er kjørt til Sykehuset Telemark etter en trafikkulykke på fylkesveg 357 ved Vadrette i Skien i dag. Skadeomfanget er ukjent. Veien var stengt, men er nå åpen igjen.