NRK Meny
Normal

Omkom etter traktorulykke

Mannen som i går kveld havnet i klem under en traktor i Siljan døde som følge av skadene.

Traktorulykke Siljan

DØDE: Mannen som ble klemt under en traktor tirsdag kveld, døde av skadene.

Foto: Theo Aasland Valen

– Mannen som havnet i klem under en traktor i går kveld er bekreftet død, det sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen.

Det var klokken 21.35 i går kveld at nødetatene fikk melding om en traktorulykke i Siljan. Politiet og ambulansepersonellet kom raskt frem til stedet, og det ble etter kort tid klart at mannen hadde blitt påført alvorlige personskader som følge av ulykken.

Mannen skal ha kommet i klem under en traktor, og blitt sittende fast frem til nødetatene fikk han løs.

 • Hund som beit treåring blir avliva

  Eigarane av hunden som beit ein treåring i Skien har fått førehandsvarsel om at hunden blir avliva. Politiadvokat Christian Ytterbø i Sør-Øst politidistrikt seier til TA at vilkåra i paragraf 18 i hundelova for å fatte vedtak om avliving er oppfylt.

  Ulvehund
  Foto: Petter Melsom / NRK
 • Kan bli overkøyrt av staten

  Fylkesordførar Sven Tore Løkslid (Ap) er redd Vestfold og Telemark kan bli overkøyrt av staten dersom dei ikkje blir einige på det felles fylkestingsmøte i Tønsberg i dag. Også Gunn Marit Helgesen (H) meiner fylka har mest å vinne på å bli samde.

  Sven Tore Løkslid
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Vinje-senteret får pengar

  Nynorsk kultursentrum gler seg over pengar til innhald i Vinje-senteret for dikting og journalistikk. – Det er eit nytt stort steg for oss, seier Ottar Grepstad i Nynorsk kultursentrum etter at Stortinget no løyver 1,6 millionar til Vinje-senteret.

 • Erkjenner straffskuld for likskjending

  Dottera til Kari Grønnestad, som blei drepen i 2015, erkjenner straffskuld for likskjending. Kvinna har tidlegare vore siktet for drapet på mora. I august i år blei dottera og sambuaren tiltalt for likskjending, skriv TA.

  Søk etter død kvinne i Skienselva
  Foto: Stine Hansen Bakkebø / NRK