NRK Meny

Mye russebråk

Politiet i Vestfold fikk flere klager på bråk fra russen i natt. Både i Sandefjord, Tønsberg, Hof og Horten kom det flere meldinger om russ som spilte høy musikk. Da russen forlot Møringa i Horten etter beskjed fra politiet lå det mye søppel igjen. De har fått beskjed om å rydde etter seg, opplyser politiet. I Holmestrand hadde en russ revet opp et skilt, men russen tok selv kontakt med politiet og ville ordne opp.

 • Mistenkt for ruskjøring

  En 49 år gammel mann ble mandag kveld stoppet av politiet på Ballestadhøgda i Skien. Mannen mistenkes for å ha kjørt i narkorus og kjørte uten gyldig førerkort.

 • Strømbrudd i Porsgrunn

  506 husstander var ifølge Varden uten strøm kl. 18.00 mandag kveld. – Vi har folk ute for å lete etter feil nå, sa kommunikasjonssjef i Skagerak Energi Thor Bjørn Omnes til avisa. 18.25 hadde de fleste fått strømmen tilbake. 37 kunder er fortsatt berørt.

 • Smerter i armen etter kollisjon

  Alle skal være ute av bilene etter en kollisjon i Skien. Tre biler er involvert. Politiet opplyser til NRK at en person klaget på smerter i armen etter ulykken. Skadeomfanget er ukjent. Politiet opplyser at to av bilene ikke er kjørbare.

  ulykke i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK