NRK Meny
Normal

Mann til sykehus etter motorsykkelulykke i Vinje

Ulykken skjedde på fylkesvei 37 sør for Totak, og en mann er hentet med luftambulanse.

Laster kart, vennligst vent...

Mannen, som er en svensk stasborger er fløyet til Sykehuset Telemark etter ulykken. Han ble hentet av luftabulanse i Åmot. Det er ikke kjent hvor alvorlige skader personen har pådratt seg.

Det var et følge på fire personer da ulykken skjedde. Politiet skal nå avhøre vitner.

Det er trafikkdirigering på stedet.

Det er tredje dagen på rad at det er en alvorlig ulykke i dette området. Torsdag ble en kvinne skadd etter at en motorsykkel kjørte inn i et autovern ved Særensgrend på E134.

Onsdag satt en mann fastklemt etter at en lastebil kjørte inn i en fjellvegg ved Vågsli på E134.

Laster Twitter-innhold
 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.