NRK Meny
Normal

Mann stukket med redskap i hodet

En 27 år gammel mann fra Porsgrunn ble sendt til legevakt etter å ha blitt stukket i hodet med et redskap i morgentimene søndag.

Politiet fikk melding om hendelsen like etter klokken halv fem på søndag morgen.

27-åringen skal ha blitt oppsøkt ved sin bolig ved Osebro av en person som stakk han med et redskap i hodet.

– Vi er ikke sikre på hva slags redskap det er snakk om, men det kan tyde på at det var en dor, sier operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Marit Hynne.

En dor, også kalt kjørner, er en metallstang som brukes til å konsentrere et hammerslag til et punkt eller til å presse ut noe av et hull. Verktøyet brukes både av snekkere og innen mekaniske fag.

Stukket i bakhodet og øyet

Den skadde ble hentet av ambulanse og kjørt til legevakta for behandling. Så langt politiet kjenner til ble mannen ikke alvorlig skadet.

– Mannen skal ha blitt stukket i bakhodet og i øyeregionen, men dette er et butt verktøy, så mannen skal ikke være alvorlig skadet, sier Hynne.

Politiet har så langt bare sparsomme opplysninger om gjerningspersonen, som hadde dratt fra stedet innen ambulanse og politi ankom. Ingen personer er foreløpig pågrepet.

– Vi skal prate med fornærmede igjen i dag, og det er også aktuelt å avhøre flere vitner til hendelsen. Men foreløpig har vi lite informasjon om gjerningspersonen, sier Hynne.

 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55
 • Fylkesvei 352 er åpen for trafikk

  Fylkesveg 352 ved Grasmyrbakken mellom Stathelle og Langesund er nå åpen for trafikk igjen etter ulykka i ettermiddag.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50
 • Odd spilte uavgjort

  Odd spilte 1–1 mot 1. divisjonslaget Jerv i en treningskamp i ettermiddag. Fredrik Nordkvelle skåret Odds eneste mål.