NRK Meny
Normal

Brukte kniv mot kjæresten

En 29 år gammel kvinne innrømmer å ha brukt kniv mot kjæresten. En 32 år gammel mann er innlagt på sykehus med knivskader i magen.

Laster kart, vennligst vent...

Meldingen om den alvorlige hendelsen kom inn like før klokka 02.00, natt til torsdag.

– En 32-åring ble knivstukket hjemme hos seg selv i Skien sentrum. Han ble stukket i nedre del av magen. Skadene hans omtales som moderate, og ikke livstruende, sier operasjonsleder Aadne Røilid til NRK torsdag morgen.

En 29 år gammel kvinne ble pågrepet allerede 20 minutter etter politiet fikk den første meldingen.

Kvinnen er kjæreste med mannen og har torsdag forklart seg for politiet.

– Hun har forklart at de to er kjærester og har forklart hva hun mener at skal ha skjedd. Om det stemmer med mannens forklaring, vet jeg foreløpig ikke, sier politiadvokat Kjell Ove Ljosåk til NRK.no.

 • Veier åpne

  Bjørntvedtvegen i Skien er åpnet igjen. Dette gjelder også i bakkene fra Holtesletta og ned mot Siljan sentrum der et vogntog sperret veien tidligere i ettermiddag. Fylkesvei 851 mellom Varland og Arabu er også åpen igjen etter uvær.

 • Stenger Bjørntvedtvegen

  Bjørntvedtvegen i Skien frå krysset Bjørntvedtvegen og Kjørbekkdalen til krysset Bjørtvedtvegen og Trommedalsvegen blir stengt i minst ein time grunna berging av to vogntog. Politiet er på staden.

 • Vogntog sperrar trafikken i Siljan

  Eit utanlandsk vogntog har mista kontrollen på svært glatt underlag i bakkane frå Holtesletta og ned mot Siljan sentrum og står på tvers og sperrer for annan trafikk. Politiet er på veg til staden. Veg trafikksentralen er varsla.

 • Forsinket søppeltømming

  Stort snøfall, slaps og is gjør tømmingen av avfallsdunker ekstra tung og vanskelig, melder Renovasjon i Grenland. Det kan bli noen forsinkelser, og de ber folk være tålmodige. Renovatørene kommer så snart de kan.