NRK Meny
Normal

Store styrker leter etter kvinne

Politiet har satt i gang en leteaksjon etter en kvinne i 50-årene på Gulset i Skien.

Laster kart, vennligst vent...

Siste: Klokken 20.06 melder politiet at leteaksjonen fortsetter med uforminsket styrke.

Politiet sendte ut meldingen om leteaksjonen klokken 17.20. Kvinnen skal ikke ha kommet tilbake fra en skogstur på Gulset.

Hun beskrives som 167 centimeter høy med grått, langt hår og skal ha kraftig kroppsbygning.

Kvinnen skal være ikledd grå fleecejakke og olabukse, og ha på seg mørke joggesko.

– Store styrker fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder og politihelikopter, samt lokale politipatruljer er med i letingen, sier operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Terje Pedersen.

Han sier de nå i første omgang konsentrerer letingen i skogområdene nord og vest på Gulset.

NRK.no oppdaterer saken.

 • Tre over E18

  TA skriv at det ligg tre og tunge greiner i vegen fleire stader langs E18 ved Kragerø. Vegtrafikksentralen oppmodar folk til å køyre forsiktig.

 • 98 kundar utan straum

  Laurdag klokka 17.00 er 98 kundar i Telemark og Vestfold utan straum, melder Skagerak Energi. Det blir arbeidd alle stader der det er feil, og selskapet håpar alle får attende straumen i løpet av kvelden.

 • Mindre personskadar

  I kollisjonen ved Gaustablikk skianlegg fekk to personar mindre skadar. Dei to siste er uskadde. Alle fire er undersøkt av lege på staden.

 • Front mot front

  To personbilar har kollidert front mot front like ovanfor Gaustablikk skianlegg. Det var fire personar i bilane, alle er ute. Det er meldt om personskade og store materielle skadar på bilane. Naudetatane rykkjer ut.