NRK Meny
Normal

Kvinne skadet etter fallulykke

En kvinne på 57 år er fraktet til Oslo universitetssykehus med luftambulanse, etter at hun falt ned fra lasteskuffen på en traktor.

Fallulykke fra lasteskuffe på traktor

Politiet er ferdig med sin åstedsgransking.

Foto: Frode Stian Andersen / Radio P5 Telemark

Ulykken skjedde på Notodden rundt klokken 1430. Kvinnen falt ned fra lasteskuffen på en traktor, og deretter har hun fått skuffen over seg.

– Vi etterforsker saken for å kartlegge hva som har skjedd, sier operasjonsleder Ole Jørgen Lund ved Telemark politidistrikt.

Kvinnen ble fløyet til Oslo universitetssykehus med luftambulanse. Lørdag ettermiddag opplyser sykehuset at kvinnen har moderate skader. De pårørende er underrettet.

Mistanke om promillekjøring

Føreren av traktoren var en 75 år gammel mann fra Notodden. Politiet mistenker at han har kjørt i påvirket tilstand.

– Han har fått beslaglagt førerkortet sitt, og vi har tatt blodprøve av ham, sier Lund.

Arbeidstilsynet er rutinemessig varslet.

 • Kjørte dobbelt så fort

  En bilfører i Skien fikk førerkortet beslaglagt og er anmeldt etter å ha kjørt i 79 km i timen i en 40-sone på Ulefossveien. Politiet stoppet føreren klokka 17.10.

 • Nesbø fjerna som produsent

  Forfatter Jo Nesbø står ikke lenger oppført som produsent av «Snømannen», skriver VG. Sammen med agenten Niclas Salomonsson ble navnene fjerna som produsenter fra filmdatabasen IMDb. Filmen er blant annet filmet på Rjukan, men har fått dårlige kritikker.

  Snømannen
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Felles legevakt bør ligge i Skien

  Det mener det politiske flertallet i hovedutvalg for helse og velferd i Skien, skriver Varden. Flertallet mener også en felles legevakt for Stor-Grenland bør ligge - om ikke akkurat der dagens legevakt er, men ved Sykehuset Telemark i Skien.

  Telemark sykehus
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Byggebransjen i vekst

  Byggebransjen i Telemark har hatt en solid vekst.
  Det viser tall SSB har lagt ut for 3. termin i år. Omsetninga innenfor byggebransjen har økt med 13 prosent sammenligna med samme periode i fjor. Det tilsvarer 250 millioner kroner.

  Byggebransjen
  Foto: HENNING TVEITO / NRK