NRK Meny
Normal

Jente (3) omkom i påkjørsel i Telemark

Ei jente på tre år mistet livet etter å ha blitt påkjørt på Notodden onsdag kveld.

Laster kart, vennligst vent...

ULYKKE: Politiet etterforsker ulykka som en ulykke, etter at ei jente på tre år omkom etter en trafikkulykke på Notodden.

Ei jente på tre år mistet livet etter å ha blitt påkjørt på Notodden onsdag kveld. Ifølge politiet tilhørte det involverte kjøretøyet jentas familie.

Påkjørselen skjedde ved jentas hjem.

Vi etterforsker dette som en tragisk ulykke, skriver politiet i Telemark på Twitter.

Nødetatene fikk melding om ulykken klokken 19.30.

Jenta ble like etter fraktet til legevakta i Notodden, men legene erklærte klokken 20.39 onsdag kveld at treåringens liv ikke sto til å redde.

Ulykkesgruppa til Vegvesenet er på stedet for å bistå politiets kriminalteknikere. Kriseteamet i Notodden kommune varslet om hendelsen.

  • Påførte kraniebrudd med hammer

    En 28 år gammel mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til fengsel i et år og tre måneder for grov vold. 28-åringen har blant annet påført en annen person kraniebrudd med en hammer. Mannen må også betale 87 000 i oppreisning som følge av volden.

  • Scoret 32 mål - linkes til Odd

    Tobias Lauritsen i Pors scoret sitt syvende hattrick i 3-0 seieren borte mot Express i dag. Spissen har scoret 32 mål i årets serie og nå linkes ungutten til Odd, skriver PD.

  • Laster Twitter-innhold
  • Kvalifisering for Notodden

    Notodden gjorde jobben borte mot Byåsen med 0–1 seier, men dessverre for Notodden vant Nest-Sotra borte mot Hønefoss. Dermed ble det 2. plass og kvalifiseringsspill om opprykk for Notodden. I den kampen møter de Raufoss, som kom på 2. plass i sin avdeling.