NRK Meny
Normal

Jente (3) omkom i påkjørsel i Telemark

Ei jente på tre år mistet livet etter å ha blitt påkjørt på Notodden onsdag kveld.

Laster kart, vennligst vent...

ULYKKE: Politiet etterforsker ulykka som en ulykke, etter at ei jente på tre år omkom etter en trafikkulykke på Notodden.

Ei jente på tre år mistet livet etter å ha blitt påkjørt på Notodden onsdag kveld. Ifølge politiet tilhørte det involverte kjøretøyet jentas familie.

Påkjørselen skjedde ved jentas hjem.

Vi etterforsker dette som en tragisk ulykke, skriver politiet i Telemark på Twitter.

Nødetatene fikk melding om ulykken klokken 19.30.

Jenta ble like etter fraktet til legevakta i Notodden, men legene erklærte klokken 20.39 onsdag kveld at treåringens liv ikke sto til å redde.

Ulykkesgruppa til Vegvesenet er på stedet for å bistå politiets kriminalteknikere. Kriseteamet i Notodden kommune varslet om hendelsen.

 • Lys til en halv million

  Julebelysningen på Arkaden i Skien kostet en halv million kroner. Det forteller senterleder på Arkaden, Aziz Chaer til TA. Jobben med å planlegge julen på Arkaden startet allerede i vinter.

 • Vanskelige kjøreforhold i Telemark

  Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel for vanskelige kjøreforhold i Telemark. Varselet gjelder fra søndag kveld til mandag morgen.

 • Pipebrann i Porsgrunn

  Tokke brannvesen rykker ut til en pipebrann i Storvegen i Porsgrunn. Dette melder 110 -Telemark på Twitter.

 • Huseier slukket brannen

  Brannen som startet i en enebolig i Øyfjellveien i Vinje ble slukket av huseieren selv. Huseieren slukket brannen med et pulverapparat. Brannen skal ha startet i det tekniske anlegget i yttergangen, melder Varden.