NRK Meny
Normal

Jente (3) omkom i påkjørsel i Telemark

Ei jente på tre år mistet livet etter å ha blitt påkjørt på Notodden onsdag kveld.

Laster kart, vennligst vent...

ULYKKE: Politiet etterforsker ulykka som en ulykke, etter at ei jente på tre år omkom etter en trafikkulykke på Notodden.

Ei jente på tre år mistet livet etter å ha blitt påkjørt på Notodden onsdag kveld. Ifølge politiet tilhørte det involverte kjøretøyet jentas familie.

Påkjørselen skjedde ved jentas hjem.

Vi etterforsker dette som en tragisk ulykke, skriver politiet i Telemark på Twitter.

Nødetatene fikk melding om ulykken klokken 19.30.

Jenta ble like etter fraktet til legevakta i Notodden, men legene erklærte klokken 20.39 onsdag kveld at treåringens liv ikke sto til å redde.

Ulykkesgruppa til Vegvesenet er på stedet for å bistå politiets kriminalteknikere. Kriseteamet i Notodden kommune varslet om hendelsen.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50
 • Ubetydelege utslepp

  Tankbilen som køyrde inn i eit hus i Kragerø har køyrd av garde for eiga maskin. Det er ubetydelege utslepp frå tankbilen, melder politiet.

 • Person klemt mellom to bilar

  Ein person har kome i klem mellom to bilar på Lifjellvegen i Bø. Ein av bilane kom ned ein bakke og greidde ikkje å stoppe på den glatte vegen. Føraren i den eine bilen kom i klem og er sendt til legevakt for sjekk.

 • Liten lekkasje frå tankbilen

  Det er oppdaga ein liten lekkasje frå pumpesystemet på tankbilen som køyrde inn i eit hus i Kragerø. Naudetatane arbeider med å stoppe lekkasjen.