NRK Meny

Ikke enige om 4. plassen

Nominasjonskomiteen i Telemark Arbeiderparti har ikke klart å bli enige om hvem som skal nomineres på 4. plass på sitt første listeforslag til stortingsvalget 2017. Seks av nominasjonskomiteens medlemmer mener Lise Wiik fra Notodden skal ha plassen, mens to ønsker å nominere Tone Berge Hansen (bildet) fra Porsgrunn. På de tre første plassene får Terje Lien Aasland, Lene Vågslid og Christian Tynning Bjørnø beholde sine plasser.

Tone Berge Hansen
Foto: Britt Boyesen / NRK
 • Elg går på E18

  Det er meldt om at en elgokse går på E18 i området mellom Telemarksporten og avkjøringen mot Porsgrunn ved Moheim. Viltnemnda er varslet.

 • Bergbys-restaurant konkurs

  I dag ble det åpnet konkurs i boet til Bergbys Notodden. Av de tre gjenværende Bergbys-restaurantene har den slitt hardest. Det er ingen fare for de to restaurantene i Porsgrunn, sier daglig leder i Svai-Gruppen, Atle Dreyer Isaksen, til Varden.

 • Kvinne stanset av politiet

  En kvinnelig bilfører i 40-årene er stanset av politiet i Sauheradvegen på Notodden. Kvinnen hadde ikke førerkort, og politiet hadde mistanke at hun var påvirket. Hun er tatt med til legevakt for blodprøve og vil bli anmeldt.

 • Fratatt førerkortet etter ulykke

  En mann i 70-årene er fratatt førerkortet og anmeldt for å ikke ha overholdt vikeplikten. Mannen kjørte på rødt lys i Skien, og forårsaket en ulykke. To personer oppsøker legevakten etter ulykken.