NRK Meny

Har overtatt Herøya Industripark

Oslo Pensjonsforsikring (OPF) har nå offisielt overtatt Herøya Industripark fra Hydro. OPF sier de ønsker å bidra til utvikling av industriparken. – Industriparken har vært her i snart 100 år, og jeg ser ingen grunn til at den ikke skal være her i 100 år til, sier investeringsdirektør Kjetil Houg. Handelen er ventet å gi Hydro en bokført gevinst i størrelsesorden 350 millioner kroner.

Kjetil Houg og Eivind Kallevik
Foto: Herøya Industripark
 • Satt fast i heis

  Skien brannvesen rykket søndag kveld ut til Håvundveien for å bistå personer som satt fast i en heis.

 • Stoppet sjåfør med narkotika

  En 18 år gammel mann er stanset av politiet i Porsgrunnsveien og mistenkt han for ruspåvirket kjøring. Både sjåfør og passasjer var i besittelse av mindre mengder narkotika. Politiet har beslaglagt førerkortet og anmeldt forholdet.

 • Får kjøpe Haga kystkafé

  Fylkeskommunen tilbyr Kragerø kommune å kjøpe eigedommen ved Haga kystkafé på Jomfruland for 1,9 millionar kroner. Ordførar Jone Blikra seier til Kragerø Blad Vestmar at det er viktig at kommunen sikrar seg denne sentrale eigedommen på Jomfruland.

  Haga kafé på Jomfruland
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Snøskredfare i fjellet

  Snøskredfaren er fremdeles betydelig i flere fjellområder i Sør-Norge. Vinterferien har startet mange steder og alle som skal ut i fjellet må ta hensyn til terrenget oppfordrer skredeksperter ved Norges Geotekniske Institutt, melder varsom.no