NRK Meny
Normal

Håper på sesongens første poeng

Det har vært en tøff start på sesongen for nyopprykkede Urædd. De har spilt sju kamper, scoret to mål, og tapt hver eneste kamp. – I dag er det muligheter, sier Urædd-trener Margunn Haugenes.

Margunn Haugenes, Urædd

TROR PÅ POENG: Urædd-trener Margunn Haugenes er optimist før dagens kamp.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Urædd er på Vestlandet for å møte Klepp. Klepp har ni poeng og ligger på sjetteplass på tabellen. Før sesongen møttes lagene på La Manga, da endte det uavgjort 2-2.

– Vi har tro på poeng. Vi kommer til å angripe. Det ligger ikke for oss å parkere bussen og satse på forsvar. Vi vil spille, og forhåpentligvis skape sjanser, sier Margunn Haugnes.

Fokus på angrepsspill

I løpet av sju kamper, eller 630 minutters fotballspill, har Urædd scoret to mål. Det er sjelden om man har lyst til å vinne fotballkamper. Haugenes og trenerteamet har tatt grep for å endre situasjonen.

– Denne uka har vi hatt fokus på angrepsspill, og å bli farligere foran mål. Vi må score oftere, sier Haugenes.

Urædd-treneren sier at laget er ved godt mot, og på ingen måte har gitt opp håpet om å unngå nedrykk.

– Vi er tålmodige. Vi har lært masse, og har fokus på utvikling. Jeg synes vi har tatt mange steg siden den første kampen.

Les også:

Ingen tur i parken

På Klepp sin Facebookside advarer hjemmelagets trener mot å undervurdere Urædd.

– Dette blir ingen tur i parken. Det er ikke lett å vinne mot Urædd. I flere av kampene deres har de tapt med bare ett mål. Vi håper selvsagt på en god prestasjon og tre poeng, skriver Klepp-trener Jon Pall Palmason.

Da Urædd møtte Klepp i treningskamp i mars scoret stjernespissen Melissa Wiik to mål. Håpet er at den tidligere landslagsspilleren skal score sesongens første seriemål i dag.

– Det er flere som kan score mål, men Melissa er en av dem vi har forventninger til, sier Urædd-treneren.

Melissa Wiik, Urædd.

Melissa Wiik scoret to da Urædd og Klepp møttes før sesongen. Urædd-trener Margunn Haugenes håper på mål fra den tidligere landslagsspissen også i dag.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix