NRK Meny
Normal

Gjerpen fikk juling

SKIEN (NRK): Vipers feide gulvet med Gjerpen og vant til slutt med 20 mål i Skienshallen. – Det er rett og slett feige lag, sier Gjerpen-trener Ketil Arntzen.

Vipers

Vipers slo Gjerpen med 20 mål i Skienshallen.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Gjerpen lå under med 12 mål til pause. Da dommerne blåste av kampen sto det 18-38 på resultattavla.

– Vi spilte ingen god kamp, sier Gjerpen-trener Ketil Arntzen.

– Det var kjedelig. Vipers er veldig gode, det får vi merke i dag. Vi hadde håpet at vi kunne henge bedre med, men slik ble det ikke, sier Dorthe Groa.

– Blant de beste i landet

Gjerpen-treneren synes Sørlendingene var gode.

– Vipers slik dem fremstår i dag er et knallgodt lag, og helt i Norgestoppen. Det blir vanskelig for oss. Hvis du ser på lagoppstillingene så er det feige lag. De har kvalitetsspillere i alle posisjoner. Vi har de spillerne vi har og må jobbe med dem, sier Arntzen.

Ketil Arntzen

Ketil Arntzen synes Vipers var gode. - Det er rett og slett feige lag, sier Arntzen etter at Vipers slo Gjerpen med 20 mål.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

På onsdag kommer en ny vanskelig kamp for Gjerpen. Da skal Skienslaget spille borte mot Byåsen. Der venter blant annet landslagsspiller, tidligere lagvenninne, og Arntzens datter, Emilie Hegh Arntzen på motsatt banehalvdel.

– Det blir verst for henne. Jeg tror hun gruer seg mer enn meg til akkurat det, sier Ketil Arntzen.

– Det blir en like vanskelig kamp. Men det er en ny mulighet, alt kan skje i håndball, sier Dorthe Groa.

 • Fraktet med luftambulanse

  Ett barn er fløyet til sykehus etter trafikkulykken i Tuddal. En annen person er kjørt til legevakt med ambulanse. Det var fire personer i bilen og årsaken til ulykken er glatt føre, opplyser politiet.

 • Bil av veien i Tuddal

  Alle nødetater er på vei til Tuddalsvegen etter at en bil med fire personer har kjørt av veien, melder politiet på Twitter.

 • Sverige vil ha vinter-OL

  Sveriges Olympiske Komité stadfestar at dei jobbar med ein søknad om vinter-OL i 2026. I oktober vart det kjent at også Telemark vil bli med i kampen om eit OL. Men innan idretten og politikken meiner fleire at vi bør heie på Sverige denne gongen.

  Telemark 2026
  Foto: Roald Marker / NRK