NRK Meny
Normal

Gjerpen fikk juling

SKIEN (NRK): Vipers feide gulvet med Gjerpen og vant til slutt med 20 mål i Skienshallen. – Det er rett og slett feige lag, sier Gjerpen-trener Ketil Arntzen.

Vipers

Vipers slo Gjerpen med 20 mål i Skienshallen.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Gjerpen lå under med 12 mål til pause. Da dommerne blåste av kampen sto det 18-38 på resultattavla.

– Vi spilte ingen god kamp, sier Gjerpen-trener Ketil Arntzen.

– Det var kjedelig. Vipers er veldig gode, det får vi merke i dag. Vi hadde håpet at vi kunne henge bedre med, men slik ble det ikke, sier Dorthe Groa.

– Blant de beste i landet

Gjerpen-treneren synes Sørlendingene var gode.

– Vipers slik dem fremstår i dag er et knallgodt lag, og helt i Norgestoppen. Det blir vanskelig for oss. Hvis du ser på lagoppstillingene så er det feige lag. De har kvalitetsspillere i alle posisjoner. Vi har de spillerne vi har og må jobbe med dem, sier Arntzen.

Ketil Arntzen

Ketil Arntzen synes Vipers var gode. - Det er rett og slett feige lag, sier Arntzen etter at Vipers slo Gjerpen med 20 mål.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

På onsdag kommer en ny vanskelig kamp for Gjerpen. Da skal Skienslaget spille borte mot Byåsen. Der venter blant annet landslagsspiller, tidligere lagvenninne, og Arntzens datter, Emilie Hegh Arntzen på motsatt banehalvdel.

– Det blir verst for henne. Jeg tror hun gruer seg mer enn meg til akkurat det, sier Ketil Arntzen.

– Det blir en like vanskelig kamp. Men det er en ny mulighet, alt kan skje i håndball, sier Dorthe Groa.

 • Her kan du se Østafjells:

  Østafjells 18:50
 • Kan ta tid

  Det kan ta tid å reparere synkehullet i Skien. Oppsynsmann Finn Bjørn Lunde i Skien sier det er brudd på en hovedvannledning. – Vi må finne lekkasjen før vi kan få tettet den. Hullet er to meter i diameter og en meter dypt.

  Synkehull i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Synkehull

  Det er et stort hull i veibanen ved Blekebakkvegen i Skien. Politiet melder at kommunens ingeniørvakt er varslet om synkehullet. De har sendt en patrulje til stedet for å hindre at noen skader seg.

 • Imingfjell brøytes ikke

  Det blir ikke brøyting på Imingfjell i dag, melder Statens vegvesen. Reinflokken på 1000 dyr er fremdeles øst for fylkesveien. Rolf-Helge Grønås i Vegvesenet sier de følger bevegelsene til flokken. De vil begynne og brøyte så snart det er en endring.