NRK Meny
Normal

Gjerpen fikk juling

SKIEN (NRK): Vipers feide gulvet med Gjerpen og vant til slutt med 20 mål i Skienshallen. – Det er rett og slett feige lag, sier Gjerpen-trener Ketil Arntzen.

Vipers

Vipers slo Gjerpen med 20 mål i Skienshallen.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Gjerpen lå under med 12 mål til pause. Da dommerne blåste av kampen sto det 18-38 på resultattavla.

– Vi spilte ingen god kamp, sier Gjerpen-trener Ketil Arntzen.

– Det var kjedelig. Vipers er veldig gode, det får vi merke i dag. Vi hadde håpet at vi kunne henge bedre med, men slik ble det ikke, sier Dorthe Groa.

– Blant de beste i landet

Gjerpen-treneren synes Sørlendingene var gode.

– Vipers slik dem fremstår i dag er et knallgodt lag, og helt i Norgestoppen. Det blir vanskelig for oss. Hvis du ser på lagoppstillingene så er det feige lag. De har kvalitetsspillere i alle posisjoner. Vi har de spillerne vi har og må jobbe med dem, sier Arntzen.

Ketil Arntzen

Ketil Arntzen synes Vipers var gode. - Det er rett og slett feige lag, sier Arntzen etter at Vipers slo Gjerpen med 20 mål.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

På onsdag kommer en ny vanskelig kamp for Gjerpen. Da skal Skienslaget spille borte mot Byåsen. Der venter blant annet landslagsspiller, tidligere lagvenninne, og Arntzens datter, Emilie Hegh Arntzen på motsatt banehalvdel.

– Det blir verst for henne. Jeg tror hun gruer seg mer enn meg til akkurat det, sier Ketil Arntzen.

– Det blir en like vanskelig kamp. Men det er en ny mulighet, alt kan skje i håndball, sier Dorthe Groa.

 • Elg måtte avlives

  Elgen som gikk gjennom isen i Vråvatn klarte å redde seg selv opp etter en lang stund i vannet. – Den kom seg opp på isen, hvor den sto oppreist en kort periode. Så la den seg ned. Viltnemnda måtte til slutte avlive den da den var kraftig nedkjølt, melder politiet.

  Elg gjennom isen i Vråvatn
  Foto: Politiet
 • Elg gjennom isen i Kviteseid

  En elg har gått gjennom isen 100 meter fra land på Vråvatn, cirka to kilometer fra Flatland. Viltnemnda og en patrulje fra politiet er på vei til stedet.

 • 119 uten strøm

  Søndag morgen er 119 av Skagerak Energis kunder i Telemark uten strøm. Det er innbyggere i Bamble, Siljan og Skien som er berørt. – Vi har mannskaper og helikopter ute for å rette feil alle steder, sier kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes.

 • Mistet førerkortet etter ulykke

  En sjåfør har mistet førerkortet etter en ulykke i Meensvegen i Skien lørdag kveld. Fire personer i to biler var involvert i ulykken. Alle fire ble sjekket av lege på stedet.