NRK Meny
Normal

Gir seg på topp i Glimt

Jan Halvor Halvorsen bekrefter overfor NRK at han gir seg som trener i Bodø/Glimt etter tre år.

Jan Halvor Halvorsen

GIR SEG PÅ TOPP: Jan Halvor Halvorsen gir seg som trener i Bodø-Glimt.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Tidligere ble det meldt at kun papirarbeid gjensto før Halvorsen var ny trener i Fredrikstad fotballklubb. Det medfører ikke riktighet.

– Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre fremover, det kommer jeg til å bruke god tid på, sier Halvorsen til NRK.

Halvorsen har trent Bodø/Glimt de siste tre sesongene. Klubben endte på 9. plass i årets eliteserie. Før det var han assistenttrener i New York Red Bulls. I sin spillerkarriere var han i klubber som Brann, Start, Sogndal, Rosenborg, AGF Aarhus og Hertha Berlin. Halvorsen kommer opprinnelig fra Bamble i Telemark.

Takker Halvorsen

Styreleder Mads Torrissen og direktør Bjørn-Tore Hansen ønsker Jan Halvor Halvorsen lykke til videre og er tilfreds med at Aasmund Bjørkan har takket ja til ansettelsen som hovedtrener for Bodø-Glimt de neste tre årene.

– Vi vil takke Jan Halvor med den formidable innsatsen han har gjort på reisen vår for å bli et stabilt tippeligalag og er glad for å meddele at Aasmund Bjørkan som kontinuitetsbærer er klar som hovedtrener for klubben, sier Torrissen og Hansen.

Den avtroppende hovedtrener er glad for oppholdet i en klubb som har gitt den nødvendige tillit og arbeidsro for å lykkes

– Det er med vemod jeg takker av, men etter en helhetsvurdering har jeg kommet frem til å avslutte dette eventyret i fred og fordragelighet med alle involverte, og det er ikke mange hovedtrenere forunt. I tillegg vil jeg ønske klubben lykke til videre, sier Halvorsen