NRK Meny
Normal

Båt stod i full fyr

Politiet leter etter tre menn etter at det begynte å brenne i en båt i Skien søndag kveld.

Brann i båt

Denne båten stod i full fyr i Skien søndag kveld.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Meldingen om brannen kom like før 21.30.

– Vitner har sett tre personer løpe fra stedet hvor båten står i brann. De skal ha satt seg inn i grønn kassebil og kjørt i retning Porsgrunn, sier operasjonsleder hos Politiet i Telemark Terje Pedersen.

Mandag morgen er fortsatt ingen tatt i forbindelse med brannen.

Ønsker tips

Brannvesenet jobbet en stund med å slukke brannen, og har slept båten inn til land. Båten lå lenge omkring 100 meter fra land utenfor Langbryggene.

Politiet ønsker å bli kontaktet av personer som har opplysninger om brannen eller har tips.

 • Nei til eigedomsskatt

  Både Seljord og Vinje seier nei til å innføre eigedomsskatt no. Vinje seier nei mot røystene til SV, medan Miljøpartiet Dei Grøne var det einaste partiet som røysta for å innføre skatten i Seljord.

 • 24 millioner til Vinje-senteret

  Vinje kommunestyre vedtok i dag et budsjett som gjør at byggingen av Vinje-senteret kan starte i 2018. Senteret skal holde til i nedlagte Vinje skule. Kostnadene på ombygging og tilbygg er regnet til vel 24 millioner kroner.

 • Vegvesenet tar sitt ansvar

  – Vi tar vår del av ansvaret, sier Tore Kaurin i Vegvesenet. En fotnote i Vegvesenets rapport om utbygging av Lannavegen i Nome har blitt oversett siden 2015, og det betyr at det nå mangler minst 90 millioner kroner til byggingen.

  Avdelingsleder i Statens vegvesen, Tore Kaurin
  Foto: Hina Aslam / NRK
 • Vestfold-ja til sammenslåing

  Vestfold fylkeskommune har akkurat fattet et enstemmig vedtak om sammenslåing med Telemark. Telemark har tidligere gjort samme vedtak.