NRK Meny
Normal

Følg Odd-Brann direkte her

Dersom Odd vinner kampen på Skagerak Arena i dag, vil de ligge 3 poeng bak tabelltoppen Rosenborg.

brann

AVGJØRENDE: Dersom Brann skulle vinne kveldens kamp kan de ende på en 3. plass på tabellen og bare ett poeng bak Odd.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Søndag klokka 18.00 tar Odd imot Brann på Skagerak Arena.

Sist Odd møtte Brann denne sesongen var i Bergen 20. mars. Kampen endte da 0–0.

Hvis Odd vinner kveldens kamp vil de ligge tre poeng bak Rosenborg som topper tabellen i Eliteserien.

Lagene starter slik:

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski–Amin Nouri, Vadim Demidov, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen–Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen–Daniel Braaten, Jakob Orlov, Deyver Vega.

Odd (4-3-3): Sondre Løvseth Rossbach, Espen Ruud, Fredrik Semb Berge, Joakim Våge Nilsen, Jone Samuelsen, Fredrik Oldrup Jensen, Steffen Hagen, Oliver Berg, Ole Jørgen Halvorsen, Olivier Occéan, Riku Riski.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Funnet i god behold

  Den sju år gamle jenta som var savnet i Skien er funnet i god behold. Jenta blir gjenforent med foreldrene. Politiet var i ferd med å trappe opp leteaksjonen, som nå blir avblåst ifølge politiet. Jenta ble funnet av en lærer som var ute og lette.

  Laster Twitter-innhold
 • Leteaksjon etter 7 år gammel jente

  Politiet kaller inn ekstra mannskaper i letingen etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. – Jenta kom ikke hjem som avtalt. Det er mørkt og kaldt og vi tar dette på største alvor når det gjelder ei så ung jente, sier Terje Pedersen i politiet.

 • 7 år gammel jente savnet på Gulset

  Politiet leter etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. Jenta dro hjemmefra klokke 14.15. Hun har lyst hår og er iført en blå vinterjakke med små grønne, lilla og røde prikker.

 • Spredt HSN skaper trøbbel

  Høgskolen i Sørøst-Norge har støtt på problemer med universitetssøknaden fordi de er lokalisert for mange steder. Rektor Petter Aasen er overrasket over at dette blir et tema og vil rydde opp i eventuelle misforståelser. Høgskolen holder til i Telemark, Vestfold og Buskerud.