NRK Meny
Normal

Sarpsborg lekte seg mot Odd

SARPSBORG (NRK): Sarpsborg 08 vant overlegent over Odd i dagens cupoppgjør. Det endte til slutt med 4–0 tap til Skienslaget.

TAR ODD SEG VIDERE I CUPEN? Odd møter Sarpsborg i fjerde runde i Norgesmesterskapet i fotball for menn.

Laster innhold, vennligst vent..

Det stod allerede 2–0 til Sarpsborg 08 når det ble blåst av til pause ved stadion. Etter to mål på knapt tre minutter begynte det å bli vanskelig for Odd på banen.

Dårlig start for Oddrane

Det startet allerede med to muligheter til vertene i Sarpsborg, tidlig i kampen.

Ved første mulighet holder Sarpsborg seg godt på venstre side av banen før ballen blir sparket inn i feltet. Der mister de overtaket mot gjestene.

Heintz satser fra distanse uten hell. Rosbach redder målet med et godt grep rundt ballen.

Selvmål

Etter flere gode sjanser, hadde Sarpsborg flaks i motsetning til Keeper Sondre Rossbach som hadde maks uflaks på banen. Bare på korte tre minutter hadde Sarpsborg to mål.

19:15: Stillingen mellom Sarpsborg og Odd er nå 1–0. Først blir det Selvmål fra Odd. Lund Nielsen sender et skudd langs bakken som Sondre Rossbach ikke får kontroll over. Den treffet stolpen og treffer ryggen til Rosbach før den går i mål.

19:18: Står det 2–0 til Sarpsborg. Enda et selvmål fra Rossbach, Thomasen sentrer ballen til Mortensen som sender ballen videre til Heintz. Heintz curler ballen mot hjørnet, ballen treffer stolpen og skuldra til Rossbach før den er i mål.

Andre omgang

Kun få minutter etter avspark satt allerede Diatta inn et nytt mål for Sarpsborg. Diatta lekte med ballen og stoppet opp ved Rossbach hvor han trillet ballen fint inn i venstre hjørnet.

19:39: Sarpsborg koste seg på hjemmebane og sparket enda en ball i mål, vertene ledet da 4–0 mot Odd. Det var Diatta igjen som hadde taket på ballen og sendte den videre til Mortensen som satt fart og sparket ballen til Lund Nielsen, hvor Trondsen kommer skliende og setter ballen i nettet bak Rossbach.

Ikke sjans

Det var hjemmelaget som hadde full kontroll over både banen og ballen. Odd slapp til et par ganger men det ville ikke la seg gjøre for laget. Nærmere slutt hadde begge lagene sett seg hvilken vei det gikk, og det var perioder med lite liv på banen.

Kampen endte til slutt med en overlegen seier til hjemmelaget som vant 4–0 mot Skienslaget.

 • Stevner Tinn kommune

  Seks utleiere av flyktningboliger til NAV på Rjukan, har stevnet Tinn kommune for ulovlig brudd på leiekontrakten. Advokat Johan Henrik Frøstup fører saken for huseierne. Huseierne mener de taper 400 000 i månedlige leieinntekter, melder RA.

 • 20 kontroller mer enn nødvendig

  Skjenkebransjen i Bamble har i 2017 hatt 20 kontroller mer enn nødvendig. I Bamble er det så langt i år utført 107 kontroller ved salgs- og skjenkesteder. 95 av kontrollene er utført av selskapet Securance, skriver PD.

 • Ny trafo til 100 millioner

  De planlagte bedriftene og utvidelsene i industrifeltet på Svadde i Tinn vil kreve så mye energi at en ny trafostasjon til 100 millioner må bygges innen 4-5 år, melder Rjukan Arbeiderblad.

 • Vær forsiktig i trafikken

  Politiet oppfordrer alle til å være forsiktige ute i trafikken.

  Laster Twitter-innhold