Fevang klar for Notodden

Morten Fevang (38) skal spille for Notodden neste sesong. Han blir presentert på en pressekonferanse i ettermiddag.

Morten Fevang

Morten Fevang endte på 422 kamper og 84 mål for Odd.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Fevang har den siste tiden vurdert tilbud fra både Fram og Notodden, han skal kombinere fotballspill i Notodden med jobben i markedsavdelingen i Odd.

Slik hyller Odd Morten Fevang

Fornøyd trener

Trener for Notodden, Kenneth Dokken var svært fornøyd med å ha sikret seg Fevang til laget. Han sier klubben har vært ute etter spilleren i en lengre periode.

Kenneth Dokken

Kenneth Dokken er veldig fornøyd med å ha sikret seg Morten Fevang til Notodden.

Foto: Nyhetsspiller / NRK

– At papirene er undertegnet i dag, er vi selvfølgelig veldig glade for.

Dokken sier de har jobbet aktivt mot både Odd og Morten Fevang for å sikre seg spilleren til årets sesong. Han sier både spilleren og klubben har vært veldig ryddige å samarbeide med.

Fram Larvik har også vist interesse for 38-åringen. Dokken mener det var avgjørende for at de fikk avtalen, at Notodden er et lag fra Telemark.

– Jeg tror at telemarksprofilen som Odd har og at vi er et telemarkslag gjorde at klubbene var opptatt av å ivareta det. Det var nok til syvende og sist utslagsgivende, sier Dokken.

Fikk ikke kontrakt

Fevang er foreløpig tiltenkt en rolle som midtstopper på Notoddenlaget. Dokken sier han også tror Fevang kan spille en viktig rolle i laget som en rollemodell for de yngre spillerne både på laget og i klubben.

– For Odd sin del vil han også være en veldig bra ambassadør for Odd i Notoddendistriktet. Det er flere elementer her som gjør overgangen gunstig.

Forsvarsspilleren fikk ikke fornyet kontrakten med Odd etter forrige sesong. 38-åringen har over 400 obligatoriske kamper for Skien-laget.

Han har også hatt et opphold i danske Odense.

Notodden har i tillegg sikret seg angriperen Martin Brekke fra Elverum. Han scoret ni mål i 1. divisjon sist sesong, melder Telen. Fra før har Notodden forsterket laget med Henrik Gustavsen fra Sandefjord.