NRK Meny

Elever i Telemark streiker

Elevorganisasjonen i Telemark arrangerer elevstreik mot nye fraværsgrenser i skolen. Elevene protesterer mot den foreslåtte regelen om at det ikke blir gitt karakter i fag der elever har mer enn ti prosent fravær. – Streiken markeres i morgen utenfor Arkaden i Skien sentrum, samtidig med streik og markeringer over hele landet mot denne grensen, sier leder av Elevorganisasjonen i Telemark, Babak Siami.

Babak Siami
Foto: Ken Willy Wilhelmsen / NRK
 • Se fredagens sending fra Østafjells

  Siste nytt fra NRK Østafjells fredag 19. januar 2018, klokken 18.55.
 • Ett skritt nærmere datasenter

  Rådmann Ole Magnus Stensrud i Skien har godkjent arbeidet med reguleringsplan for et nytt datasenter nord for Skien. Nå sendes det videre til Teknisk Hovedutvalg, som vil behandle det i sitt første møte 30. januar.

 • To personar til helsesjekk

  To personar er sendt til helsesjekk etter ein kollisjon i Gransherad i ettermiddag. Det var ein buss og ein personbil som kolliderte på fylkesveg 37. Ifylgje politiet skjedde kollisjonen då personbilen braut vikeplikta.

 • OBS-varsel om nytt snøkaos lørdag

  Meteorologen kommer med OBS-varsel og melder om mer snø i Telemark i morgen, lørdag. Det kan by på utfordringer for trafikantene. Skagerak Energi har ekstra mannskaper i beredskap dersom snøen skulle føre til problemer for strømnettet.

  Laster Twitter-innhold