NRK Meny
Normal

– Han er rette mannen for oss fremover

Notodden fotball mener Kenneth Dokken vil fortsette å gjøre underverker for klubben. Nå har han skrevet under på ny kontrakt.

Kenneth Dokken, Notodden Fotball

36 år gamle Kenneth Dokken får fortsette arbeidet han har startet i Notodden.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Den tidligere Odd-spilleren kom til Notodden i 2012. Søndag kveld skrev han under på en kontrakt som binder han til klubben frem til 2017, skriver Telen.

36-åringen ser det som en stor tillitserklæring.

– Dette gir meg og resten av klubben arbeidsro. Jeg har klokkertro på at det vi driver med skal bli enda bedre neste år, sier Dokken til avisa.

Daglig leder i Notodden sier de er veldig fornøyde med å få på plass Kenneth Dokken i to år til.

– Kenneth har gjort en bra jobb med laget, og det er godt å vite at han skal fortsette byggverket sitt. Høstsesongen var kanongod, og vi har troen på at Dokken er rette mann til å hjelpe klubben til opprykk i 2015, sier Karl Arne Lia til NRK.

– Stor utvikling

36-åringens strategi mot opprykk til 1. divisjon funket nesten perfekt.

– Det var nesten i år. Vi har klart å kjempe i toppen, og er sikre på at Kenneth Dokken er rette mannen fremover, sier Lia.

– Tredje plass i fjor, femte plass i år. Er det gode nok resultater når mange forventer opprykk?

– Vi må tenke langsiktig, og mener Kenneth har utvikla klubben mye siden han kom. Vi trenger kontinuitet, og synes laget har løftet seg mye denne sesongen.

Les også:

Satser på de unge

Karl Arne Lia sier klubben setter pris på at Dokken har vært nøye i oppbygginga av klubben.

– Han har satset på flere unge spillere og lagt opp til en krevende og tøff spillestil. Vi vil utvikle dette videre.

– Vi er en flott spillerstall, med mye humør. Det er ordentlig moro på stadion om dagen. Vi skal virkelig slå fra oss neste år, og satser alt fremover.

Det har ikke lykkes NRK å få tak i Kenneth Dokken mandag morgen.

 • Nei til eigedomsskatt

  Både Seljord og Vinje seier nei til å innføre eigedomsskatt no. Vinje seier nei mot røystene til SV, medan Miljøpartiet Dei Grøne var det einaste partiet som røysta for å innføre skatten i Seljord.

 • 24 millioner til Vinje-senteret

  Vinje kommunestyre vedtok i dag et budsjett som gjør at byggingen av Vinje-senteret kan starte i 2018. Senteret skal holde til i nedlagte Vinje skule. Kostnadene på ombygging og tilbygg er regnet til vel 24 millioner kroner.

 • Vegvesenet tar sitt ansvar

  – Vi tar vår del av ansvaret, sier Tore Kaurin i Vegvesenet. En fotnote i Vegvesenets rapport om utbygging av Lannavegen i Nome har blitt oversett siden 2015, og det betyr at det nå mangler minst 90 millioner kroner til byggingen.

  Avdelingsleder i Statens vegvesen, Tore Kaurin
  Foto: Hina Aslam / NRK
 • Vestfold-ja til sammenslåing

  Vestfold fylkeskommune har akkurat fattet et enstemmig vedtak om sammenslåing med Telemark. Telemark har tidligere gjort samme vedtak.