NRK Meny
Normal

DIREKTE: Eliteseriekokker skal lodde ut seg selv

SKIEN (NRK): Gjerpenspillerne Melanie Bak og Dorthe Groa skal lage mat til noen som ønsker besøk av dem. Men kan de lage mat? I dag lager de mat på direkten til et kresent smakspanel. Se direktesending.

Melanie Bak og Dorthe Groa

DIREKTE: Se Gjerpenspillerne lage mat.

Gjerpen er med i et prosjekt der flere eliteserieklubber er med for å markedsføre håndballen. En heldig vinner får Gjerpenduoen hjem til seg for en helt spesiell matopplevelse. De to spillerne skal etter beste evne lage og servere et måltid.

Men før det må de vise hva de kan. Kokk Per Johansen skal vurdere maten sammen med Tor Olav Aase Kaasa.

 • Ap-topp vert etterforska

  Politiet startar etterforskinga av Magnus Straume etter påske. Ap-politikaren i Drangedal er meld for å ha stole pengar frå ein person han var støttekontakt for. Straume seier at han er uskuldig, og at han ser fram til at etterforskinga vil reinvaske han.

  Magnus Straume
  Foto: Jannicke Møller Andersen / NRK
 • Til sjukehus etter slåstkamp

  Ein 18 år gammal mann er køyrd til sjukehus for sjekk etter ein slåstkamp i Bø. Det er ikkje kjend kor alvorlege skadane er.

 • Her kan du se Østafjells:

  Østafjells 18:50
 • Kan ta tid

  Det kan ta tid å reparere synkehullet i Skien. Oppsynsmann Finn Bjørn Lunde i Skien sier det er brudd på en hovedvannledning. – Vi må finne lekkasjen før vi kan få tettet den. Hullet er to meter i diameter og en meter dypt.

  Synkehull i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK