NRK Meny
Normal

NÅ: Bli med på flytur over Grenland

Akkurat nå kan du være med opp i lufta over Grenland. Se flyturen direkte!

se turen direkte her!

Kanskje flyr vi over huset ditt?

Flyturen er i anledning at det førstkommende lørdag arrangeres Flydag på Geiteryggen. Det er 6. året Russian Warbirds of Norway, Grenland Flyklubb og Grenland Fallskjermklubb i Telemark arrangerer flydag sammen på Geiteryggen. Etter en pause i 2013 er flydagen nå tilbake i 2014

– Vi ønsker å vise mangfoldet i luftfarten denne dagen. Helt fra noe av det eldste som finnes av fly i Norge, til det helt moderne innen luftfart, i tillegg til luftsport som fallskjermhopping og hobbyflyging, sier arrangør av flystevnet, Ole Jonny Sivertsen.

Om du opplever at sendingen hakker, eller faller ut noen ganger, er det tekniske forhold dette skyldes.

Skien lufthavn, Geiteryggen

I dag tidlig kan du bli med på en luftig flytur over Grenland.

Foto: Jan Gulliksen / NRK

 • Ønsker idrett på Stevneplassen

  Ordfører i Skien Hedda Foss Five ønsker at det skal legges tilrette for idrett på Stevneplassen i Skien. Hun mener at et idrettsanlegg på Stevneplassen tilknytta Odd og Toppidrettsgymnaset vil være gunstig, skriver Varden.

  Stevneplassen i Skien
  Foto: NRK
 • Frykter for barnas sikkerhet

  Elever og ansatte ved Kjølnes ungdomsskole er bekymra over at Vegvesenet har utsatt å lage en ny undergang ved Lilleelvkrysset i Porsgrunn. De er redde for sikkerheten til barn og unge som ferdes i området, og som har dette som skolevei.

 • Flere bruker kyststien i Bamble

  Bedre merking og tilrettelegging med broer og trapper har ført til en kraftig økning i bruken av kyststien i Bamble. Det siste året har mer enn 42 000 turgåere passert telleapparatet på kyststien langs Langesundhalvøya.

 • Kraftkommuner kan tape store penger

  200 kraftkommuner kan tape mellom 350 og 400 millioner kroner. Regjeringen foreslår ingen endringer i renta som brukes til å vurdere verdien på kraftverk. Dermed får kommunene mindre penger i eiendomsskatt. Det kan føre til tjenestekutt for kommunene.