NRK Meny

Ble varslet etter utslipp

Fylkesmannen i Telemark har i dag blitt varslet etter at Institutt for energiteknikk i Halden hadde et utslipp av radioaktivt jod mandag. Utslippet skal være lite, ifølge Statens strålevern. Ifølge den informasjonen Strålevernet har mottatt så langt, vil utslippet ikke ha noen konsekvenser for helse eller miljø utenfor anlegget, melder NTB.

 • Tre over E18

  TA skriv at det ligg tre og tunge greiner i vegen fleire stader langs E18 ved Kragerø. Vegtrafikksentralen oppmodar folk til å køyre forsiktig.

 • 98 kundar utan straum

  Laurdag klokka 17.00 er 98 kundar i Telemark og Vestfold utan straum, melder Skagerak Energi. Det blir arbeidd alle stader der det er feil, og selskapet håpar alle får attende straumen i løpet av kvelden.

 • Mindre personskadar

  I kollisjonen ved Gaustablikk skianlegg fekk to personar mindre skadar. Dei to siste er uskadde. Alle fire er undersøkt av lege på staden.

 • Front mot front

  To personbilar har kollidert front mot front like ovanfor Gaustablikk skianlegg. Det var fire personar i bilane, alle er ute. Det er meldt om personskade og store materielle skadar på bilane. Naudetatane rykkjer ut.