NRK Meny
Normal

Bil i autovernet i tunnel på E18

Bilfører fikk sleng på bilen.

Det skal være snakk om en personbil som har kjørt inn i autovernet i tunnelen Telemarksporten på E18 i Porsgrunn.

Føreren av bilen er kun lettere skadd.

Føreren har fått sleng på bilen i nordgående retning og truffet midtdeler inne i tunnelen. Det er glatt på stedet i forbindelse med søl fra bilen.

Trafikken mot Oslo blir nå dirigert forbi, opplyser Statens vegvesen. Ulykken har skjedd på en strekning med to felt mot Oslo. Trafikken sørover går som normalt.

Laster kart, vennligst vent...

 • Fann sakna kvinne

  Kvinna på 92 år som var meldt sakna i Seljord er komen til rette. Ho er funnen av Røde Korsmannskap ikkje langt frå institusjon. Kvinna var kald, og blir sjekka på legevakt.

 • Kvinne sakna i Seljord

  Politiet etterlyser ei 92 år gamal kvinne, som er sakna frå ein institusjon i Seljord. Kvinna brukar rullator, opplyser politiet.

 • Mindre steinras på E134

  Det har gått eit mindre steinras på E134 mellom Seljord og Brunkeberg, melder politiet. Raset sperrar deler av den eine køyrebana. Vegtrafikksentralen er varsla.

 • Avtale om Krokan turisthytte

  Norsk Industriarbeidermuseum skal overta den gamle turisthytta på Krokan i Tinn for å utvikle eigedomen som eit historisk kulturminne. NIA har underteikna ein intensjonsavtale med Helbergstiftelsen om kjøp av Krokan, som har vore turisthytte sidan 1871.

  Krokan Turisthytte overtas av Norsk Industriarbeidermuseum
  Foto: Rita Engedalen, NIA