NRK Meny
Normal

Årets første seier for Odd Grenland

Odd Grenland sikret årets første seier da laget slo Start i en treningskamp i Kristiansand onsdag kveld. Odd vant 2 - 0.

Morten Fevang

Målskårer for Odd Grenland, Morten Fevang.

Foto: Veronica Westhrin / NRK

Seieren kom etter skåringer av Morten Fevang og Søren Jensen.

Flere sentrale spillere var utelatt fra startoppstillingen til Odd Grenland. Målskårerne Morten Fevang og Søren Jensen var blant dem som startet kampen på benken.

Morten Fevang kom inn allerede etter seks minutter da Marcelo Miorando måtte forlate banen med en bandasje rundt hodet.

Søren Jensen erstattet Torjus Hansen etter 58 minutter.

Begge Odds mål kom etter dødballer. Morten Fevangs skåring kom etter en snau halvtime på et hjørnespark fra venstre.

Søren Jensen skåret sitt mål på et frispark som Odd ble tildelt etter 75 minutter. Jensen satte ballen direkte i mål med et flott skudd fra cirka 17 meter. Odd Grenland hadde et spillemessig overtak i deler av kampen og vant fortjent.

800 tilskuere så kampen i Sørlandshallen i Kristiansand.

 • Kan ta tid

  Det kan ta tid å reparere synkehullet i Skien. Oppsynsmann Finn Bjørn Lunde i Skien sier det er brudd på en hovedvannledning. – Vi må finne lekkasjen før vi kan få tettet den. Hullet er to meter i diameter og en meter dypt.

  Synkehull i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Synkehull

  Det er et stort hull i veibanen ved Blekebakkvegen i Skien. Politiet melder at kommunens ingeniørvakt er varslet om synkehullet. De har sendt en patrulje til stedet for å hindre at noen skader seg.

 • Imingfjell brøytes ikke

  Det blir ikke brøyting på Imingfjell i dag, melder Statens vegvesen. Reinflokken på 1000 dyr er fremdeles øst for fylkesveien. Rolf-Helge Grønås i Vegvesenet sier de følger bevegelsene til flokken. De vil begynne og brøyte så snart det er en endring.

 • Skal satse på jenter

  Telemark fotballkrets styrker fokuset på jentefotball og ansetter tidligere landslagsspiller Trine Rønning. Rønning skal utvikle jentefotballen i Telemark, og jobbe for å få opp rekrutteringen. – Dette blir spennende. Jeg gleder meg veldig, sier hun.

  Trine Rønning
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK