Årets første seier for Odd Grenland

Odd Grenland sikret årets første seier da laget slo Start i en treningskamp i Kristiansand onsdag kveld. Odd vant 2 - 0.

Morten Fevang

Målskårer for Odd Grenland, Morten Fevang.

Seieren kom etter skåringer av Morten Fevang og Søren Jensen.

Flere sentrale spillere var utelatt fra startoppstillingen til Odd Grenland. Målskårerne Morten Fevang og Søren Jensen var blant dem som startet kampen på benken.

Morten Fevang kom inn allerede etter seks minutter da Marcelo Miorando måtte forlate banen med en bandasje rundt hodet.

Søren Jensen erstattet Torjus Hansen etter 58 minutter.

Begge Odds mål kom etter dødballer. Morten Fevangs skåring kom etter en snau halvtime på et hjørnespark fra venstre.

Søren Jensen skåret sitt mål på et frispark som Odd ble tildelt etter 75 minutter. Jensen satte ballen direkte i mål med et flott skudd fra cirka 17 meter. Odd Grenland hadde et spillemessig overtak i deler av kampen og vant fortjent.

800 tilskuere så kampen i Sørlandshallen i Kristiansand.