NRK Meny
Normal

- Horribel feilvurdering

For første gang i år tapte Odd på hjemmebane, da Lillestrøm vant 2 – 0.

Odd tapte mot LSK

Frode Johnsen kom nærmest scoring av Odd-spillerne, men måtte innse at de tapte fortjent mot Lillestrøm.

Foto: Henning Tveito / NRK

Odd måtte se to mål i eget nett på hjemmebane i dag. Det første var en klar keepertabbe. Framover på banen, greide ikke Odd å skape nok til å score mål mot LSK.

Skylder ikke på cupkampen

Odd-trener Dag Eilev Fagermo var skuffet over Odds innsats i kampen.

Les også:

Fagermo mener det ikke var en tung cupkamp mot Fram som gjorde at de tapte mot LSK.

Dag Eilef Fagermo er skuffet etter kampen mot LSK

Det ble en sjansefattig kamp der Lillestrøm tok ledelsen på et frispark fra langt hold.

– Feilvurdering

Frisparket var ment som et langt innlegg, men ballen seilte over samtlige spillere og inn i målet, bak keeper Andre Hansen.

Hansen mener selv at målet var en horribel feilvurdering fra hans side:

Created by InfoDispatcher

Lillestrøm synes å ha funnet fasongen på laget sitt. LSK tok sesongens fjerde seier, og den tredje strake. For Odd var kampen et skritt tilbake. Laget virket veldig interesseløst og direkte svakt før pause.

Ti minutter før sidebytte kom kampens siste mål. Bjørn Helge Riise skjøt fra spiss vinkel. Hansen måtte gi en retur, og Marius Lundemo var våkent framme og scoret sitt første eliteseriemål fra seks-sju meter.

 • Kaster spiselig mat

  Hele 78 prosent av all maten som havner i søpla i Grenland, kunne vært spist. Det viser en undersøkelse ved sorteringsanlegget i Skien. Det er tre kategorier som skiller seg ut: Brød og bakervarer, frukt og grønnsaker og middagsrester.

 • Legevakten får kritikk

  Legevakten i Skien har brutt reglene om forsvarlig helsehjelp og får kritikk fra Fylkeslegen, skriver Varden. Fylkeslegen mener at både legevakten og de vakthavende legene sviktet i forbindelse med 21 år gamle Sine Nilsens dødsfall. Legevakten gjorde ingenting, dagen etter ble 21-åringen funnet død i sitt hjem.

 • Taper penger på skog

  Skogeiere kan måtte hugge skogen 20 år for tidlig på grunn av tretoppknekk. Det sier markeds- og produksjonssjef Hans Erik Røra i AT Skog. Skogeiere sto i går frem på NRK1 og var bekymret for inntektstap fordi mye av skogen ødelegges av vind og tung snø.

  Sol gjennom vinterskog
  Foto: Berit Heggholmen / NRK
 • Godtar anke

  Agder lagmannsrett må behandle straffeutmålingen i en voldtektssak fra Telemark på nytt. Det har ankeutvalget i Høyesterett bestemt. Påtalemyndigheten mener straffen mot en 23 år gammel mann fra Telemark, som ble dømt til fengsel i ett år for grov voldtekt, bør skjerpes.