NRK Meny
Normal

Anette har blitt europamester

Anette Frønes gikk i dag til topps i europamesterskapet i trav for kvinner. – Dette er virkelig stort, sier hun.

Anette Frønes

KAN JUBLE: Anette Frønes sikret seg i dag den gjeve tittelen europamester i trav for amatører.

Foto: Anette Frønes / NRK

Travkusken fra Skien har vært Norges representant i EM for kvinner i Danmark denne helgen, og hun ledet allerede etter første dag. Etter at de to løpene i dag var avviklet, kunne hun titulere seg om europamester. Det skriver Rikstoto på sin nettside.

– Det er helt uvirkelig. Det har ikke gått helt opp for meg. Jeg har konkurrert med noen av de beste damene i Europa, så dette er nesten ikke til å fatte, sier Frønes til NRK søndag ettermiddag, før hun legger til:

– Jeg elsker å kjøre løp, så dette kommer jeg til å forsette med. Dette er virkelig stort, avslutter hun.

 • Debuterer på landslaget

  15 år gamle Håkon Bråthen fra Skien debuterer på Norges U16-lag i ishockey. Landslaget skal spille mot Frankrike, Latvia og Danmark i Skien denne uka, skriver TA.

 • Havnet i elva etter utforkjøring

  En varebil kjørte av veien ved Grova i Drangedal like før 18.00 tirsdag kveld. Bilen havnet på taket i ei elv. Det var to personer i bilen. Begge ble kjørt til akuttmottaket ved Sykehuset Telemark med ukjent skadeomfang, den ene i luftambulanse.

 • Powerhouse på vent

  Powerhouse-bygginga i Porsgrunn er utsett, skriv Varden. Bygginga av det elleve etasjar høge kontorbygget ved Frednesbrua skulle etter planen stå ferdig fyrste kvartal 2019. Nå blir det truleg forsinka med fleire månadar.

  Powerhouse i Porsgrunn
  Foto: R8
 • Dyrare søppel neste år

  Søppeldunken blir dyrare for nesten alle i Grenland frå nyttår. Den største auken kjem i Porsgrunn, skriv Varden. Anne Berit Steinseth i Grenland Renovasjon seier at det er kommunane som fastset prisane, og at dei vil variere frå år til år.

  Søppel, søppeldunker i Karasjok
  Foto: Dan Robert Larsen / NRK