NRK Meny
Normal

– Det ble litt tvil i hodet, og da ble det feil

LERKENDAL (NRK): Andre Hansen tabbet seg ut og slapp ballen i mål da Rosenborg ikke maktet å slå Molde på hjemmebane.

Søderlund

MÅLSCORER: Alexander Søderlund sendte Rosenborg i ledelsen.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Skyld og skyld. Ja, jeg bidrar til at det blir et baklengsmål, men vi taper og vinner som et lag, og vi har nok sjanser til å slå Molde i dag, sa Andre Hansen til NRK etter å ha gjort den store keepertabben og selvmålet som sørget for Molde-utligning på Lerkendal.

– Jeg begynner å tvile på hva jeg skal gjøre, om jeg skal slå den til corner, og det er ofte det dummeste du kan gjøre, å tvile på gitte situasjoner. Det ble litt tvil i hodet, og da ble det feil, sa han.

Uavgjort var et resultat ingen av lagene var storfornøyd med.

– Det er en av de bedre kampene vi har spilt i år, men det hjelper lite når vi ikke tar tre poeng så langt som vi ligger bak nå, sa Molde-keeper Ørjan Håskjold Nyland til C More etter kampen.

– Ålreit avstand

Heller ikke Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen var kjempefornøyd med det han hadde sett.

– Vi burde scoret flere mål, men når vi ikke gjør det, så blir det ett poeng. Vi gjør en bra andreomgang, og de siste tjue eier vi kampen. Da ligger de som strødd, sa han, før han fikk spørsmål om han var enig i at Molde nå var hektet av gullkampen.

– Jeg vet ikke om vi er kvitt dem, men det er en ålreit avstand ja, gliste han.

Keepertabben ble utslagsgivende

Molde var 11 poeng bak Rosenborg før lørdagens kamp, og kom til Lerkendal med alvorlige hensikter om å kutte ned på det forspranget.

Det var imidlertid Rosenborg som scoret først, og det var Alexander Søderlund som sendte hjemmelaget i ledelsen etter en drøy halvtime. Han fikk tak i ballen i feltet, dempet den på brystkassa og satte ballen inn i hjørnet bak landslagskeeper Ørjan Håskjold Nyland.

Tungt for Nyland, men landslagskollega Andre Hansen hadde det tyngre. Bare to minutter etter at Rosenborg hadde tatt ledelsen, slo Joona Toivio et innlegg inn fra høyre. Den burde Hansen plukket enkelt, men isteden bommet han på ballen og den spratt via Rosenborg-keeperen og inn i mål.

Dermed endte kampen med uavgjort og ett poeng til begge lag.

Siste nytt

 • Moyes tok sitt første poeng

  I sitt andre forsøk etter at han ble ansatt som manager, maktet David Moyes å lede West Ham til poeng. Fredag spilte laget 1-1 hjemme mot Leicester. Marc Albrighton og Cheikhou Kouyaté sto for scoringene.

  Moyes
  Foto: Ian Kington / AFP
 • Turvoll Fossli reiser hjem

  Sondre Turvoll Fossli reiser hjem fra Ruka etter å ha kommet på sjetteplass under fredagens langrennssprint, skriver NTB. Fossli endte på sjetteplass i finaleheatet, men reiser nå hjem for å forberede seg til verdenscupen på Lillehammer.

  Verdenscup ski nordiske grener
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sveits vant mot Norge

  Sveits vant bronse i curling-EM etter å ha slått Norge 6-5 i fredagens kamp. I finalen i morgen møtes Sverige og Skottland.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Jon Eeg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup kombinert, hopp
Vinterstudio
V-cup kombinert: Hopp
V-cup langrenn
Vinterstudio
V-cup langrenn: 10 km klassisk, kvinner
Vinterstudio
V-cup, langrenn
V-cup langrenn: 15 km klassisk, menn
Vinterstudio
V-cup: kombinert, langrenn