Hopp til innhold

Sergio Ramos vraket fra Spanias VM-tropp

Sergio Ramos blir ikke å se under VM i Qatar. Stopperkjempen fikk ikke plass i troppen til Luis Enrique.

Den spanske landslagstroppen ble offentliggjort fredag og Sergio Ramos, som var en del av de spanske landslagene som vant EM i 2008 og 2012, samt VM i 2010, er ikke med. PSG-spilleren har ikke spilt for Spania siden i fjor.

36-åringen har totalt 180 kamper for det spanske landslaget og er den med aller flest landskamper for Spania.

FILE PHOTO: World Cup Qualifiers Europe - Group B - Spain v Greece
Foto: JON NAZCA / Reuters

Siste nytt

 • Irving bekreftet klar for Mavericks

  NBA-laget Dallas Mavericks henter basketstjernen Kyrie Irving fra Brooklyn Nets i en byttehandel. To spillere går motsatt vei.

  Det bekreftet begge lagene og NBA natt til tirsdag.

  Nets og Irving ble ikke enige om noen kontraktsforlengelse, og fredag gjorde spilleren det klart at han ønsket seg bort. 30-åringen vil nå danne en ny superduo i NBA når han nå skal spille sammen med Luka Doncic i Texas-klubben.

  Byttehandelen sender basketspillerne Spencer Dinwiddie og Dorian Finney-Smith til Nets. I tillegg får Brooklyn-laget tre spillervalg i fremtiden.

  Irving har flere ganger vært i medias søkelys de siste årene. Under koronapandemien fikk han ikke spille da han ikke ville la seg vaksinere mot covid-19. I høst ble han utestengt i flere kamper da han delte en antisemittisk video på Twitter.

  (©NTB)

  NBA's Nets suspend Irving at least five games in antisemitism furore bb/rcw
  Foto: DUSTIN SATLOFF / AFP
 • Brady avventer lukrativ karriere som TV-ekspert

  Den nylig pensjonerte NFL-quarterbacken Tom Brady vil tidligst bli TV-ekspert for Fox Sports i 2024 etter at han skrev under en avtale med kanalen i fjor.

  Forrige uke opplyste Brady at han gir seg som NFL-spiller. Dermed må 45-åringen finne noe annet å gjøre etter en 23 år lang proffkarriere.

  Allerede i mai i fjor sikret han seg en lukrativ tiårsavtale med TV-kanalen Fox Sports. Den gikk ut på at han ville bidra som TV-ekspert etter endt karriere. Etter rapportene skal kontrakten være på cirka 3,8 milliarder norske kroner.

  Mannen som har vunnet Super Bowl hele sju ganger, blir derimot ikke å se i rollen før tidligst høsten 2024. (NTB)

  Brady Retires Football
  Foto: Hakim Wright Sr. / AP
 • Graabak tilbake i Schonach – Riiber står over

  Jørgen Graabak har ristet av seg koronaen og gjør comeback i verdenscupen i tyske Schonach til helgen.

  – Spent på hvordan kroppen fungerer etter å ha vært ute så lenge, men glad for å være frisk, og er klar for å starte på veien mot VM, sier Graabak i en pressemelding.

  Jarl Magnus Riiber, som har slitt med sykdom i flere uker, står over helgens renn i Schonach for å være best mulig forberedt til ski-VM i Planica.

  Følgende utøvere er tatt ut:

  Espen Andersen, Kasper Moen Flatla, Jørgen Graabak, Ida Marie Hagen, Mille Marie Hagen, Gyda Westvold Hansen, Mari Leinan Lund, Marte Leinan Lund, Einar Lurås Oftebro, Jens Lurås Oftebro og Andreas Skoglund.

  World Cup kombinert 10 km Gundersen
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Norsk-svensk «smørekonflikt» i skiskytter-sirkuset: – Over grensen 01:29
Neste