NRK Meny
Normal

Persson ute av dansen

Jörgen Persson fra Sverige fikk det tøft mot førsteseedede Hao Wang fra Kina i semifinalen i bordtennis

Jörgen Persson

Jörgen Persson i full strekk etter ballen

Foto: BEAWIHARTA / REUTERS

Persson tapte kampen 4-1 og må kjempe om bronsemedaljen kl 1330 i dag, der han møter enten Ligin Wang eller Lin Ma fra Kina.

Kampen var jevnspilt til tross for at kineseren vant de to første settene og kampen relativt komfortabelt med settsifrene 11-9, 11-9, 9-11, 11-7, 11-9.

Persson tok det tredje settet og holdt liv i kampen som inneholdt et vanvittig tempo og svært friske ballvekslinger .

Deretter tok kineseren hjem det fjerde settet etter servefeil og defensivt spill av svensken.

Se også: Nett-TV: OL-skolen med Persson

Ny taktikk

I det femte settet tok svensken time-out, og treneren ba han bytte til backhand-serve. Persson fikk ny gnist og sanket poeng på tre strake bommerter av kineseren, og vips så var stillingen 7-8 etter å ha ligget under 4-3.

Den erfarne ringreven spilte meget bra bordtennis, men han ble desverre et nummer for liten mot Wang som vant femtesettet 11-9 og dermed gikk til finalen.

Se også: Nrks resultatservice

Hao Wang

Hao Wang møter Ligin Wang eller Lin Ma i finalen.

Foto: Chitose Suzuki / AP

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal