NRK Meny
Normal

Overfalt av supporter: – Jeg var redd

ÅRÅSEN/OSLO (NRK): Da Start-spiller Dennis Agyare Antwi feiret målet ved Lillestrøm-fansen, kom en supporter og dyttet ham over ende.

Start

DYTTET: Her blir Start-spiller Dennis Agyare Antwi dyttet av en Lillestrøm-supporter etter å ha scoret på Åråsen.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..
Erlandsen

SNUBLET: Lillestrøm og Arne Erlandsen klarte bare 1-1 mot nedrykksklare Start.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Det var galskap. Det var en normal feiring, og jeg forventet ikke at supporterne skulle komme på banen, sier Antwi til NRK.

Han sendte Start i ledelsen i den særdeles viktige kampen for Lillestrøm, som kjemper for å unngå nedrykk.

Antwi feiret målet ved å løpe bort til Åråsen-hjørnet hvor Kanarifansen står plassert, og etter å ha gått ned på knærne, kom en supporter stormende og dyttet ham over ende.

En forfjamset Antwi fikk gult kort for å ha provosert supporterne, men Start-spilleren ga på banen uttrykk for at det ikke var hensikten.

– Jeg synes sikkerheten er litt svak når det skjer. Jeg var redd, fordi jeg visste ikke hva han hadde med seg. Jeg er glad for at det gikk bra, sier målscoreren til NRK.

Går gjennom rutinene

Det har ikke lyktes NRK å få kontakt med Lillestrøms arrangementsjef Truls Olsen, men mediesjef Ståle Lindblad er klar på at episoden burde vært unngått.

– Vi har i utgangspunktet god sikkerhet. Det skal jo ikke skje, men han har åpenbart klart å komme seg imellom (vaktene), sier Lindblad.

Nå vil Lillestrøm undersøke hvordan glippen kunne skje.

Ped

FORSVARER ANTWI: Start-trener Steinar Pedersen.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

– Vi går alltid gjennom rutinene når det skjer ting. Hvis det er behov, vil vi gjøre endringer, sier Lindblad.

Samtidig er mediesjefen klar på at Antwi ikke burde oppsøkt hjemmesupporterne.

– Det var feil, og det fikk han gult kort for. Jeg vet ikke om det var tilsiktet, men det burde han ikke gjort, sier Lindblad.

– Gjør det ikke for å provosere

Antwi skjønte ikke hvorfor han fikk gult kort for feiringen, og Start-trener Steinar Pedersen forklarer at spilleren ikke ante at det var Kanarifansen han jublet foran.

– Han gjør det ikke for å provosere. Han har ikke noen følelse av hvor de (Kanarifansen) står. Kanarifansen gjør en fantastisk jobb for Lillestrøm, og de reagerer veldig sterkt på det, sier Pedersen til NRK.

Treneren reagerte også på at Antwi fikk gult kort, men i ettertid er han blitt forklart at provokasjoner mot publikum blir straffet.

– Da lærte vi noe nytt i dag også, sier Pedersen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

  • Ønsker å trene med Johaug

    Astrid Uhrenholdt Jacobsen håper «med hver eneste celle i kroppen» at Therese Johaug fortsetter til tross for at lagvenninnen mister OL neste år. – Heldigvis kan hun trene med hvem hun vil på privaten. Jeg har i alle fall et ønske om å bidra der. Jeg tror det blir viktig å ha noen ting felles, sier Jacobsen til NRK.

    Lagvenninnene støtter Johaug

Sendeplan

Kl. Program Kanal