Norsk andreplass i Oslo Grand Prix

Support Justice tok en sensasjonell annenplass i søndagens Oslo Grand Prix på Bjerke. Kun en halv lengde skilte til vinneren Univers De Pan, skriver NTB.

Hingsten fra Nittedal nærmet seg franske Univers Da Pan på de siste 60 meterne, men måtte til slutt likevel se seg slått. Support Justice løp inn til tiden 1.12,0 – ett tidel bak vinneren.

– Dette er helt enormt. Support Justice er hesten i mitt liv, og jeg er helt stum etter denne prestasjonen. Jeg er mektig stolt over å ha trent fram en hest av dette kalibret, og husk at han bare er fem år gammel, sier trener Geir Vegard Gundersen.

Siste nytt

 • Kasper forsvarer valget av Pattaya

  FIS-president Gian-Franco Kasper (75) forsvarer beslutningen om at Det internasjonale skiforbundets kongress legges til Thailand. Norges Skiforbund ønsket at FIS-kongressen i 2020 ikke skulle arrangeres i Pattaya.

  – Pattaya er ikke bare sexindustri. Etter det jeg vet, er det en by med fasiliteter for å avholde store kongresser. Byen har også den luksusen vi trenger for våre delegater, sa FIS-president Kasper på en pressekonferanse i Seefeld.

  Kasper
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sølv og bronse i skiskytter-EM

  Tarjei Bø og Endre Strømsheim tok henholdsvis sølv og bronse på herrenes normaldistanse i EM i skiskyting. Bø ledet etter siste skyting, men måtte nøye seg med sølv kun 3,7 sekunder bak bulgarske Krasimir Anev.

  Verdenscup skisyting Antholz
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Bjørnstad til Seefeld etter sykdom

  Kombinertutøver Espen Bjørnstad har slitt med sykdom, men onsdag reiste han nedover til Seefeld. Resten av laget reiste mandag. Bjørnstad har kun trent to ganger tidligere i VM-bakken, og nå rekker han bare to treningshopp før mesterskapet er i gang.

  Espen Bjørnstad
  Foto: Andreas Hagen

Sendeplan

Kl. Program Kanal