Norsk andreplass i Oslo Grand Prix

Support Justice tok en sensasjonell annenplass i søndagens Oslo Grand Prix på Bjerke. Kun en halv lengde skilte til vinneren Univers De Pan, skriver NTB.

Hingsten fra Nittedal nærmet seg franske Univers Da Pan på de siste 60 meterne, men måtte til slutt likevel se seg slått. Support Justice løp inn til tiden 1.12,0 – ett tidel bak vinneren.

– Dette er helt enormt. Support Justice er hesten i mitt liv, og jeg er helt stum etter denne prestasjonen. Jeg er mektig stolt over å ha trent fram en hest av dette kalibret, og husk at han bare er fem år gammel, sier trener Geir Vegard Gundersen.

Siste nytt

 • RB: Ohi på vei til Molde

  Stabæks Ohi Omoijuanfo skal være på vei til Molde, skriver Romsdals Budstikke. Klubbene skal være enige om en overgangssum, og etter det avisen erfarer kommer spissen til Molde torsdag for å forhandle ferdig sin personlige kontrakt.

  Eliteserien fotball 2018: Odd - Stabæk (0-3).
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
 • Hegerberg og Lyon tok første stikk

  Ada Hegerbergs Lyon slo Wolfsburg og Caroline Graham Hansen 2–1 hjemme i det første oppgjøret i kvartfinalen i mesterligaen for kvinner onsdag. Eugénie Le Sommer og Wendie Renard skåret målene for Lyon, mens Nilla Fischer stod for Wolfsburgs’ mål.

  Hegerberg.
  Foto: Jeff Pachoud / AFP
 • Pedersen vant verdenscupen

  Jesper Saltvik Pedersen ble nummer tre i slalåmrennet i franske Morzine. Det betyr seier i verdenscupen sammenlagt.

  Karmøy-gutten har vært i fyr og flamme den siste tiden. 19-åringen har også vunnet slalåmcupen og super-G-cupen denne sesongen.

  Saltvik Pedersen.
  Foto: Jessica Gow/tt / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal