Hopp til innhold

Siste nytt

  • Straus' Bayern München vant sjette strake seriegull

    Bayern München vant 2-1 borte mot Leverkusen og forlenget dermed rekken med seriegull i kvinnenes Bundesliga til seks.

    Seieren betyr nemlig at laget til den norske treneren Alexander Straus ikke lenger kan tas igjen foran sesongens to siste kamper. Det skiller sju poeng ned til Wolfsburg på 2.-plass.

    Bayerns kvinnelag er ubeseiret i 37 ligakamper, og de er også klare for den tyske cupfinalen, hvor de møter Wolfsburg på torsdag.

    (NTB)

    Bayern München trening
    Foto: Johan Nilsson/TT / NTB
  • VG: Andersen åpner for overraskende retur

    Inge Andersen er spilt inn som nytt styremedlem i Norges Skiforbund. Det bekrefter han overfor VG.

    – Jeg kan bekrefte at jeg har hatt et møte med valgkomiteen i Norges Skiforbund. Dersom de mener at de kan bruke kompetansen min, så er jeg åpen for å bidra, sier Andersen til VG.

    Han har tidligere vært generalsekretær i Norges Idrettsforbund, men måtte forlate jobben som følge av sakene knyttet til pengebruk og reiseregninger i forbundet.

    Idrettstyret
    Foto: Terje Bendiksby / NTB
  • Serieleder Vålerenga senket Åsane – Stabæk herjet med Lyn

    Vålerenga vant 3-0 på bortebane mot Åsane og troner øverst på tabellen i Toppserien. De har enda ikke avgitt poeng denne sesongen.

    Ylinn Tennebø sendte Oslo-laget i føringen allerede etter to minutter. Karina Sævik hadde målgivende på fulltrefferen og doblet ledelsen fra straffemerket ti minutter før pause.

    Olaug Tvedten sørget for 3-0-ledelse et kvarter etter hvilen. VIF står med full pott etter seks serierunder, og ligger tre poeng foran Rosenborg. Trønderne har heller ikke tapt en kamp enda, men har spilt én kamp mindre. Søndag venter Brann på bortebane for Rosenborg.

    Stabæk lekte seg mot Lyn og vant hele 7-1 på Kringsjå. Bærumslaget ledet 1-0 til pause, men scoret ytterligere seks mål etter hvilen.

    Arna-Bjørnar ligger helt nederst med ett fattig poeng, og måtte tåle et nytt tap mot Røa lørdag. Oline Fuglem sendte Røa i føringen etter elleve minutter. Julie Klæboe la på med to scoringer etter hvilen, før Ragne Svastuen fastsatte resultatet til 4-0 i sluttminuttene. Oslo-laget innehar 3.-plassen på tabellen foreløpig. (NTB)

    Vålerenga
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal