NRK Meny
Normal

Knuste verdensrekorden i NM

Hildeborg Juvet Hugdal satte verdensrekord i benkpress, men fordi den ikke var i en internasjonal konkurranse må hun gjenta bragden.

Styrkeløftaren Hildeborg Juvet Hugdal fra Sauda imponerte voldsomt under NM i alta i helga då hu sette uoffisiel verdsrekord i benkpress.-og då snakkar me om verkeleg tunge tak.. -Tenka seg til 215 kilo i benkepress-Då fortene Hildeborg påskeferie i SaudaFrom InfoDispatcher.SingleFileImporter

VIDEO: Ny rekord for Hildeborg Juvet Hugdal.

Styrkeløfteren Hildeborg Juvet Hugdal fra Sauda imponerte voldsomt under NM i Alta i helgen da hun satt uoffisiel verdensrekord i benkpress med 215 kilo,

– Det er veldig kjekt. Det er da du får igjen for alle timer med trening og det er et bevis på at det du gjør fungerer, sier hun.

Men løftet på 215 kilo holder kun til en norgesrekord, siden det ikke ble gjort i en internasjonal konkurranse. Nå tar hun med seg en ny rekord og masse selvtillit til EM i Tsjekkia om halvannen måned.

– Jeg vet ikke om det var så lurt med tanke på presset, for nå er hvertfall det der. Nå vet jeg hvor jeg ligger og hvor mye jeg har å gå på, sier hun.

Juvet Hugdal har vunnet både VM og EM tidligere, og rekordene hun slår er veldig ofte hennes egne. I Norge er hun i en klasse for seg.

– Det er kampen om å hele tiden ta mer enn jeg hadde gjort før. På så høyt nivå er det masse trening for å bare holde seg på nivået. Jeg tror ikke folk kan forestille seg hvor deilig det er å perse. Det er fantastisk, sier hun.

Hildeborg Juvet Hugdal

Hildeborg Juvet Hugdal knuste verdenskorden med 9 kilo.

Foto: Stian Walgermo

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Friidrett: Diamond League fra Birmingham
Friidrett: Diamond League
Friidrett: Diamond League
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
Radiosporten følger den 20.runden av Eliteserien
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Eliteserien fotball: Viking - Brann