Knuste verdensrekorden i NM

Hildeborg Juvet Hugdal satte verdensrekord i benkpress, men fordi den ikke var i en internasjonal konkurranse må hun gjenta bragden.

Styrkeløftaren Hildeborg Juvet Hugdal fra Sauda imponerte voldsomt under NM i alta i helga då hu sette uoffisiel verdsrekord i benkpress.-og då snakkar me om verkeleg tunge tak.. -Tenka seg til 215 kilo i benkepress-Då fortene Hildeborg påskeferie i SaudaFrom InfoDispatcher.SingleFileImporter

VIDEO: Ny rekord for Hildeborg Juvet Hugdal.

Styrkeløfteren Hildeborg Juvet Hugdal fra Sauda imponerte voldsomt under NM i Alta i helgen da hun satt uoffisiel verdensrekord i benkpress med 215 kilo,

– Det er veldig kjekt. Det er da du får igjen for alle timer med trening og det er et bevis på at det du gjør fungerer, sier hun.

Men løftet på 215 kilo holder kun til en norgesrekord, siden det ikke ble gjort i en internasjonal konkurranse. Nå tar hun med seg en ny rekord og masse selvtillit til EM i Tsjekkia om halvannen måned.

– Jeg vet ikke om det var så lurt med tanke på presset, for nå er hvertfall det der. Nå vet jeg hvor jeg ligger og hvor mye jeg har å gå på, sier hun.

Juvet Hugdal har vunnet både VM og EM tidligere, og rekordene hun slår er veldig ofte hennes egne. I Norge er hun i en klasse for seg.

– Det er kampen om å hele tiden ta mer enn jeg hadde gjort før. På så høyt nivå er det masse trening for å bare holde seg på nivået. Jeg tror ikke folk kan forestille seg hvor deilig det er å perse. Det er fantastisk, sier hun.

Hildeborg Juvet Hugdal

Hildeborg Juvet Hugdal knuste verdenskorden med 9 kilo.

Foto: Stian Walgermo

Siste nytt

 • Mol og Sørum klare for finale

  Anders Mol og Christian Sørum fortsetter å imponere på sandvolleyballbanen. Duoen slo Trevor Crabb og Tri Bourne med 21-15, 21-15 i semifinalen i Jinjiang, skriver NTB. Søndag kan den norske duoen vinne sin tredje 4-stjernersturnering for sesongen.

  Sørum og Mol
  Foto: Sam Wasson / AFP
 • Uavgjort for Ødegaards Vitesse

  Nederlandske Vitesse og Martin Ødegaard spilte 1–1 borte mot Utrecht i den første kvalifiseringskampen til europaligaen fredag. Vertene tok ledelsen etter 18 minutter, før Tim Matavz utlignet etter et Ødegaard-hjørnespark før pause.

  AFP_1FG2X3
  Foto: OLAF KRAAK / AFP
 • Norge U20 tapte VM-åpningen

  Norge tapte 1-3 mot Uruguay i sin første kamp i U20-VM i Polen fredag. Søramerikanernes Darwin Nunez satte et nydelig skudd i nettet etter 22 minutter, før Francisco Ginella økte etter svakt, norsk forsvarsspill åtte minutter senere. Christian Dahle Borchgrevink reduserte like etter pause, men tre minutter før full tid punkterte Brian Rodriguez kampen. Norge møter New Zealand på mandag.

Sendeplan

Kl. Program Kanal