Sogndal kan ta inn på Hønefoss

Se alle kampene i 1. divisjon her fra kl 18.00.

Sogndal
Foto: Ole Ramshus Sælthun / NRK

I kveld er det duket for den 20. runden i 1. divisjon. Du kan se alle kampene på nrksport.no fra kl 18.00.

Følg alle kampene spark for spark her

Sogndal - Notodden

Topp mot bunn på Fosshaugane. Sogndal slo HamKam på bortebane sist og har heng på Hønefoss i toppen. Sogndølingene ligger tre poeng bak på en andreplass. Notodden har hatt det adskillig vanskeligere i år. Telemarkingene ser ut til å få en sesong i trist blues og ligger nå fem poeng bak en sikker plass.

Se Sogndal - Notodden direkte i nett-TV

Stavanger - Kongsvinger

Hjemmelaget har ikke fått noen enkel førstesesong i 1. divisjon. Laget har ligget under streken store deler av sesongen og har nå seks poeng opp til sikker plass. Riktig nok ble det en fin 2-0 seier borte mot Skeid sist, men rogalendingene får det ikke lett mot Kongsvinger. Hedmarkingene har hatt en veldig ustabil periode, og har plukket lite poeng på bortebane. Hjemme på Gjemselund har det gått bedre, men skal Tom Nordlies menn ha håp om direkte opprykk bør det også bli jevnt med trepoengere på fremmed gress. Få vil bli overrasket om nettopp det skjer i kveld.

Se Stavanger - Kongsvinger direkte i nett-TV

Alta - HamKam

Alta har overrasket positive i år med flott offensiv angrepsfotball. Det har ført til at finnmarkingene har plukket bra med poeng, men den defensive delen av spillet har sørget for at gultrøyene ikke kjemper helt i toppen. Forrige runde ble det tap for serieleder Hønefoss med 2-0. Alta er nummer ni på tabellen. HamKam har skuffet stort så langt. Hedmarkingene ligger ikke engang på kvalikplass og har byttet ut trener i løpet av sesongen. Ut har Arne Erlandsen gått, og inne har kommet Vegard Skogheim. HamKam får det garantert ikke lett i finnmarkshallen i kveld.

Se Alta - HamKam direkte i nett-TV

Løv-Ham - Haugesund

Løv-Ham har ikke hatt noen enkel sesong, men har begynt å plukke litt poeng, slik at bergenserne nå er tre poeng over streken. Sist ble det en sterk 3-2 seier borte mot Notodden. Haugesund har hele tiden vært med i teten, men lukter nå for alvor på de helt øverste plassene. Rogalendingene er nå bare ett poeng bak Sogndal på andreplass. Forrige runde overbeviste Haugesund og vant 4-1 hjemme mot Nybergsund og det bør bli tre poeng her også.

Se Løv-Ham - Haugesund direkte i nett-TV

Mjøndalen - Sarpsborg 08

Mjøndalen tapte knepent borte sist mot Bryne og ligger under streken. Men det er mange kamper igjen og med kun ett poeng opp til sikker plass er det fortsatt mye å kjempe for. Sarpsborg har hatt en meget god periode og har klartret flere plasser på tabellen. Forrige runde ble Tromsdalen effektivt angrepet i senk. Kampen endte 4-0. Sarpsborg er bare ett poeng fra kvalikplass, noe som er veldig sterkt med tanke på at klubben ble trukket tre poeng før sesongen for økonomisk rot.

Se Mjøndalen - Sarpsborg 08 direkte i nett-TV

Tromsdalen - Skeid

Tromsdalen har hatt en overraksende god sesong og innehar den siste kvalikplassen. Men det er tett i toppen, og Tromsdalen har ikke råd til å gå på mange smeller som de gjorde siste, da de fikk bank 4-0 borte mot Sarpsborg. Skeid virker på sin side å være håpløst fortapt i bunnen av tabellen. Kun tre seiere så langt gjør at Oslo-klubben ligger tretten poeng fra sikker plass.

Se Tromsdalen - Skeid direkte i nett-TV

Nybergsund-Trysil - Bryne

Nybergsund har falt på tabellen etter en god sesongstart. Nå ligger tryslingene kun ett poeng over nedrykksstreken. Sist ble det et klart tap borte mot Haugesund. Bryne åpnet katastrofalt, men har våknet til live under sin nye trener Mons Ivar Mjelde. Bryne vant hjemme mpt Mjøndalen i forrige runde og er nå nummer åtte på tabellen, bare ett poeng fra kvalikplass.

Se Nybergsund-Trysil - Bryne direkte i nett-TV

Fotballnyheter