NRK Meny
Normal

Seieren glapp for de Ornelas

Venezuela har ikke vunnet en kamp i Copa America siden 1967 og det ville seg ikke for Fernando de Ornelas & co. i tirsdagens kamp mot Bolivia heller.

Bolivianske Lorgio Alvarez i kamp om ballen med Venezuelas Fernando De Ornelas
Foto: RODRIGO ARANGUA / AFP

Vertsnasjonen ledet to ganger, men maktet ikke holde unna og Bolivia kom tilbake og sikret uavgjort 2-2. Det er første gang Venezuela arrangerer Copa America, men en orket ikke utnytte hjemmebanefordelen.

Mine spillere presterte ikke på sitt beste, kun to-tre spillere gjorde jobben som de skulle, mente Venezuelas landslagssjef Richard Paez.

Landets president Hugo Chavez fulgte kampen sammen med Diego Maradona og Bolivias president Evo Morales.

Ricardo Paez var vertenes store spiller. Først la han opp til Giancarlo Maldonados 1-0-scoring før han selv umarkert lobbet inn 2-1. Paez er sønn av landslagssjef Richard Paez.

Men det som kunne blitt en stor nasjonal feiring endte med poengdeling. Seks minutter før slutt kunne Juan Carlos Arce fortjent utligne til 2-2 for Bolivia. En uheldig Alejandro Cichero hadde satt ballen i eget mål da Bolivia utlignet til 1-1 rett før pause.

- Jeg er fornøyd med forsvarsspillet og måten vi kom tilbake på, sa Bolivias trener Erwin Sanchez.

Venezuela står fortsatt med bare en seier i den prestisjefylte turneringen. Vertene følte seg snytt for et straffespark i sluttminuttene. Odd-spissen de Ornelas fikk 59 minutter for Venezuela. Han ble byttet ut på stillingen 2-1. 40.000 tilskuere så kampen.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.