NRK Meny
Normal

Semb Berge reddet poeng i siste spilleminutt

Odd-midstopper Fredrik Semb Berge sto bak det absolutt siste som skjedde i oppgjøret mot Viking - en flott volleyscoring som sikret poengdeling.

odd

Odd-spillerne jubler etter Fredrik Semb Berges utligningsmål.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

FYLDIG KAMPREFERAT: Odd - Viking 1-1

semb

Odds Fredrik Semb Berge har scoret to mål i årets eliteserie.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

– Det var en nydelig følelse å se ballen gå inn. Det er viktig å sette den når sjansen kommer, sa målscoreren Semb Berge til C More etter kampen.

Odd så ut til å gå på et forsmedelig hjemmetap i Skien, men to og et halvt minutt på overtid fikk midstopper Fredrik Semb Berge servert ballen etter en klønete Viking-klarering.

– Føles som å tape

Forsvarsspilleren sendte avgårde et skudd på halv volley som de fleste angrepsspillere kan misunne ham for. Viking-keeper Rune Jarstein var sjanseløs, og scoringen fastsatte resultatet til 1-1.

Viking kunne ha klatret til tredjeplass på tabellen med seier, men beholder i stedet fjerdeplassen. Odd ligger foreløpig på syvendeplass i eliteserien.

– Det føles som å tape. Det har skjedd et par ganger før at vi har mistet poeng seint. Hadde vi klart overtiden bedre hadde vi jo nesten vært i gullstriden, sa Viking-trener Kjell Jonevret til C More.

Østerrikeren Benjamin Sulimani, som ble hentet til Stavanger tidligere i sommer, så lenge ut til å bli matchvinner med sitt tredje mål på tre kamper.

Hans to første mål har kommet hjemme mot Start (3-0) og Lillestrøm (2-2). Målet etter 62 minutter mot Odd lignet på de to.

Viking skapte mest

Igjen var Sulimani på rett sted inne i boksen, og avsluttet kontant fra seks meter, etter at Trond Olsen hadde slått inn langs bakken.

Viking skapte mest gjennom 90 minutter i Skien. Spissen Patrik Ingelsten fikk et par gode sjanser før pause, og spesielt høyrekant Yann-Erik de Lanlay skapte mye trøbbel for formlaget Odd.

For Odd fikk Mathias Fredriksen den beste muligheten i tillegg til målet, da han traff stolpen ti minutter før slutt.

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.