Lars-Kristian Eriksen blir Odd-spiller

Lars-Kristian Eriksen går fra Lillestrøm til Odd Grenland. Det bekreftet kona hans, Caroline Berg Eriksen, på bloggen «Fotballfrue».

Lars Kristian Eriksen

I innlegget 'Vårt vakre, nye hjem' kommer det fram at Lars-Kristian Eriksen bytter klubb.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Faksimile fotballfrue.no / Scanpix

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen, a.k.a. Fotballfrue, røpet at mannen har skrevet under for Odd Grenland.

Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

– Lars-Kristian har signert med Odd i dag, skriver «Fotballfrue» i sitt eget kommentarfelt.

Eriksen skal spille for Skien-klubben fra 2012.

Paret har nettopp kjøpt hus på Siljan utenfor Skien, og dette var grunnen til at Berg Eriksen skrev om flyttingen på bloggen sin.

Lokalavisen Varden meldte tidligere mandag at Lillestrøm-spilleren hadde kommet til enighet med Odd, men det var fruen hans som mandag kunne bekrefte at signaturen var på kontrakten.

Populær blogger

Ifølge samme avis har Lillestrøm-backen skrevet under en treårskontrakt med Odd Grenland. Nå gleder fotballfruen seg stort til å flytte.

«Jeg er så GLAD! Dette er rett og slett et drømmehus, en drømmesituasjon. Jeg skal flytte i hus med mannen i mitt liv. Og selv om det betyr at vi flytter bort fra hovedstaden, blir jeg bare glad av tanken. Da vi var på visning visste vi med en gang at dette var huset for oss», skriver hun på fotballfrue.no

Bloggen har hele 70 000 daglige lesere, men ingen av disse trenger å fortvile over at Eriksen nå flytter. Blogginga har hun nemlig ingen planer om å gi seg med.

Ikke overraskende

– Jeg vet at jeg har en stor innflytelseskraft. Jeg håper leserne mine blir like interessert i å følge meg til Siljan. Det blir litt mer interiør framover, slik at leserne kan følge flytteprosessen, sier hun til Varden.

Lars-Kristian Eriksen har vært i Lillestrøm siden 2009, men det har lenge vært klart at han ikke ville forlenge kontrakten. Han har også blitt koblet til Odd Grenland tidligere.

Eriksen har tidligere spilt for Aalesund og FC Lyn Oslo.

Lars-Kristian Eriksen svarte ikke på NRKs henvendelser mandag.

Fotballnyheter